Καστίγιο για Σωκράτη: «Πάει να μου κάνει πάσα με το εξωτερικό, Παναγία μου»

22:28 - 09/04/2023

Καστίγιο για Σωκράτη: «Πάει να μου κάνει πάσα με το εξωτερικό, Παναγία μου» 09/04/2023 Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σέρβιρε στον Άντραζ Σπόραρ το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάνοντας μια γκάφα που δεν άφησε ασχολίαστη ο Νέρι Καστίγιο. Ο πρώην επιθετικός των ερυθρολεύκων έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram: "Λάθος που κάνουν στην Κ12. Είναι κακός, κάνοντας πάσα νορμάλ και πάει να μου κάνει με εξωτερικό, Παναγία μου".

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καστίγιο για την γκάφα του Παπασταθόπουλου: “Πάει να μου κάνει πάσα με το εξωτερικό, Παναγία μου” (+pic-vid)

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Νέρι Καστίγιο στο Instagram, για τη φάση από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σέρβιρε στον Άντραζ Σπόραρ το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάνοντας μια γκάφα που δεν άφησε ασχολίαστη ο Νέρι Καστίγιο. Ο πρώην επιθετικός των […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Καστίγιο για το λάθος του Παπασταθόπουλου: «Πάει να μου κάνει πάσα με το εξωτερικό, Παναγία μου»

Ο Νέρι Καστίγιο σχολίασε μέσω social media το λάθος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)