Survivor: Το «ευχαριστώ» του Μάριου Πρίαμου στην Ελευθερία Ελευθερίου

21:36 - 09/04/2023

Δίχως την Ελευθερία Ελευθερίου συνεχίζει στο Survivor All Star τόσο γενικότερα η κόκκινη ομάδα όσο και ειδικότερα ο Μάριος Πρίαμος […] The post Survivor: Το «ευχαριστώ» του Μάριου Πρίαμου στην Ελευθερία Ελευθερίου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Το «ευχαριστώ» του Μάριου Πρίαμου στην Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor All Star: O Μάριος Πρίαμος ευχαρίστησε την Ελευθερία Ελευθερίου.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Survivor All Star: Το δημόσιο ευχαριστώ του Μάριου Πρίαμου στην Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε την Πέμπτη στις 6 Απριλίου από το Survivor All Star και εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Ελλάδα. Αναλυτικότερα, η τραγουδίστρια το απόγευμα της Κυριακής προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κι εκεί την περίμεναν δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και κάμερες για να την απαθανατίσουν. «Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Το ταξίδι για […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Το δημόσιο ευχαριστώ του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στην Ελευθερία Ελευθερίου

Η σχέση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Ελευθερίας Ελευθερίου έχει περάσει από σαράντα κύματα. Πριν ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης οι δυο τους ήταν μαζί ωστόσο διατηρούσα τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μπαίνοντας στο Survivor All Star ήρθε κοντά με την Καρολίνα Ζαλκίν Καλύβα με την κάμερα […] The post Το δημόσιο ευχαριστώ του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στην Ελευθερία Ελευθερίου appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»