Σταμάτης Σπανουδάκης: «Στα 12 μου, η μητέρα μου με πήγε σε ψυχίατρο γιατί δεν ήμουν καλά»

20:44 - 09/04/2023

Καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος βρέθηκε ο Σταμάτης Σπανουδάκης, το απόγευμα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής Τετ Α Τετ στην Κυπριακή […] The post Σταμάτης Σπανουδάκης: «Στα 12 μου, η μητέρα μου με πήγε σε ψυχίατρο γιατί δεν ήμουν καλά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταμάτης Σπανουδάκης: Στα 12 μου, η μητέρα μου με πήγε σε ψυχίατρο, δεν ήμουν καλά

Καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος βρέθηκε ο Σταμάτης Σπανουδάκης, το απόγευμα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής Τετ Α Τετ στην Κυπριακή τηλεόραση. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής συνθέτης αναφέρθηκε στη σχέση με τους δύο γονείς του και την στιγμή που βρέθηκε σε ψυχίατρο εξαιτίας του άγχους για τον θάνατο. Πιο συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Σπανουδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήμουν 15 χρονών πέθανε ο πατέρας μου και άλλαξαν οι ισορροπίες προς το καλό. Αυτό είναι και το φοβερό. Απελευθερώθηκα, Ενώ τον αγαπούσα τον πατέρα μου και θα ήμουν πολύ ευτυχής να με είχε αναγνωρίσει, δηλαδή να με είχε δεχθεί σαν παιδί του, παρόλα αυτά όμως ελευθερώθηκα γιατί ήμουν με μια μάνα που τα είχε τότε χα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σταμάτης Σπανουδάκης: «Στα 12 μου, η μητέρα μου με πήγε σε ψυχίατρο γιατί δεν ήμουν καλά – Το παιδί αυτό έχει το άγχος του θανάτου»

Στη σχέση με τους δύο γονείς του και την στιγμή που βρέθηκε σε ψυχίατρο εξαιτίας του άγχους για τον θάνατο, περιέγραψε ο Σταμάτης Σπανουδάκης, που ήταν καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος.Στη σχέση με τους δύο γονείς του και την στιγμή που βρέθηκε σε ψυχίατρο εξαιτίας του άγχους για τον θάνατο, περιέγραψε ο Σταμάτης Σπανουδάκης, που ήταν καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος.Ο Σταμάτης Σπανουδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήμουν 15 χρονών πέθανε ο πατέρας μου και άλλαξαν οι ισορροπίες προς το καλό. Αυτό είναι και το φοβερό. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σταμάτης Σπανουδάκης: «Στα 12 μου, η μητέρα μου με πήγε σε ψυχίατρο, ένιωθα ότι δεν ταιριάζω πουθενά»

Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ α τετ», βρέθηκε καλεσμένος ο Σταμάτης Σπανουδάκης.  Ο γνωστός συνθέτης, To άρθρο Σταμάτης Σπανουδάκης: «Στα 12 μου, η μητέρα μου με πήγε σε ψυχίατρο, ένιωθα ότι δεν ταιριάζω πουθενά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σταμάτης Σπανουδάκης: Σε ηλικία 12 ετών η μητέρα μου με πήγε σε ψυχίατρο, είχα το άγχος του θανάτου

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση των γονιών του και τις συνέπειες στον ψυχισμό του.Ο Σταμάτης Σπανουδάκης βρέθηκε «Τετ α τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος και μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, όταν ο ίδιος ήταν 15 ετών. Οι συνέπειες της απώλειας είχαν αρνητική επίδραση πάνω του. Όπως είπε ο Σταμάτης Σπανουδάκης, αρχικά απελευθερώθηκε. Όμως όλο αυτό εξαιτίας της ιδιομορφίας της σχέσης που είχαν οι γονείς του, έσπασαν μέσα του κάποιες σταθερές. Ο Σταμάτης Σπανουδάκης ανέφερε πως η μητέρα του για να τον βοηθήσει τον πήγε σε ψυχίατρο όταν ήταν 12 ετών. Κι αυτό για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο «άγχος του θανάτου»: «Όταν ήμουν 15 χρονών πέθανε ο πατέρας μου κα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Σταμάτης Σπανδουάκης: «Με πήγε σε ψυχίατρο. Αυτή ήταν η διάγνωση»

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον Τάσο Τρύφωνος για την εκπομπή «Τετ Α Τετ» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδικά του χρόνια. «Όταν ήμουν 15 χρονών πέθανε ο πατέρας μου και άλλαξαν οι ισορροπίες προς το καλό. Αυτό είναι και το φοβερό. Απελευθερώθηκα, Ενώ τον αγαπούσα τον πατέρα μου και […] The post Σταμάτης Σπανδουάκης: «Με πήγε σε ψυχίατρο. Αυτή ήταν η διάγνωση» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε