Παραιτήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, λίγο μετά την ανακοίνωση της λίστας των υποψηφίων

18:02 - 09/04/2023

«Άδειασε» τον ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου και παραιτήθηκε λίγο μετά την ανακοίνωση της λίστας με τους υποψήφιους του κόμματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Την παραίτησή της από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε η βουλευτής Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Η βουλευτής τόνισε ότι δεν θέλει να ... Περισσότερα To άρθρο Παραιτήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, λίγο μετά την ανακοίνωση της λίστας των υποψηφίων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εντοάρντο Μποβέ: «Θέλω να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο για την οικογένειά μου και τις θυσίες που έχω κάνει»

Κυπριακό: Όλα έτοιμα για την άτυπη συνάντηση σε διευρυμένο σχήμα υπό τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτίθεται στο Ιράν για τους Χούθι: «Θα βρεθεί μπροστά σε ολέθριες συνέπειες»

Νέα Οδός και Κεντρική Οδός πήραν 4 βραβεία στα Green Brand Awards

Εθνική Πινακοθήκη: «Δεχτήκαμε απειλές και τα έργα απομακρύνθηκαν για λόγους ασφαλείας» εξηγεί ο νομικός σύμβουλος του μουσείου

Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε εκτός αποστολής από την Εθνική Αργεντινής