Δέσποινα Βανδή: «Δεν αισθάνομαι καθόλου σούπερ σταρ στη ζωή μου – Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα»
15:24 - 09/04/2023
Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή στην Εβελίνα Νικόλιζα και τον Παναγιώτη
To άρθρο Δέσποινα Βανδή: «Δεν αισθάνομαι καθόλου σούπερ σταρ στη ζωή μου – Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Βανδή: «Δεν αισθάνομαι σούπερ σταρ στη ζωή μου, είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα»
Η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη ζωή και την καθημερινότητά της αλλά και την μεγάλη αγάπη…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔέσποινα Βανδή: «Δεν αισθάνομαι καθόλου super star στη ζωή μου»
Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης της Δέσποινας Βανδή στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και την Εβελίνα Νικόλιζα προβλήθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ντεμπούτο της στην τηλεόραση και την καθημερινότητά της. «Αυτό ξεκίνησε από το The Voice. Έτσι συνδέθηκε με την τηλεόραση. Στο πρώτο επεισόδιο του […]
The post Δέσποινα Βανδή: «Δεν αισθάνομαι καθόλου super star στη ζωή μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr