Μαίρη Συνατσάκη: «Ο Ίαν Στρατής ήταν γεννημένος μπαμπάς» – Πώς σκέφτηκαν το όνομα Ολίβια για την κόρη τους
12:56 - 09/04/2023
Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», το μεσημέρι της Κυριακής. Η γνωστή
To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: «Ο Ίαν Στρατής ήταν γεννημένος μπαμπάς» – Πώς σκέφτηκαν το όνομα Ολίβια για την κόρη τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Συνατσάκη: «Ο Ίαν Στρατής ήταν γεννημένος μπαμπάς»
«Είναι από τους άντρες που ήθελαν από πολύ μικροί να κάνουν παιδιά» συμπλήρωσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜαίρη Συνατσάκη: Ο Ίαν Στρατής, η εγκυμοσύνη και η επιλογή ονόματος της κόρης τους
Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», το μεσημέρι της Κυριακής...
Διαβάστε το στο ZouglaΜαίρη Συνατσάκη για τον Ίαν Στρατή: «Είναι γεννημένος μπαμπάς»
Μαίρη Συνατσάκη: Η παρουσιάστρια μίλησε για όλα στο «Χαμογέλα και Πάλι»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαίρη Συνατσάκη: Ο Ίαν Στρατής, η εγκυμοσύνη και η επιλογή ονόματος της κόρης τους
Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», το μεσημέρι της Κυριακής. Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου για την εγκυμοσύνη, τη νέα καθημερινότητα με την κόρη της και τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή. «Όταν μοιράστηκα την εγκυμοσύνη μου με τον κόσμο στον 5ο μήνα ένιωσα περισσότερη προστασία. […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαίρη Συνατσάκη: «Ο Ίαν είναι γεννημένος μπαμπάς» – Πώς επέλεξαν το όνομα της κόρης τους
Στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη και μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της.Στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη και μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της.«Είμαι πολύ χαρούμενη με το μωρό, είμαι χαρούμενα τρομοκρατημένη, με την αγωνία μόνιμα αν όλα είναι καλά» παραδέχτηκε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη. Και συνέχισε: «Αισθανόμουν σαν να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grMαίρη Συνατσάκη: “Ο Ίαν Στρατής είναι γεννημένος μπαμπάς” – Πώς επέλεξαν το όνομα Ολίβια για την κόρη τους
Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” την Κυριακή. Η γνωστή παρουσιάστρια και influencer αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αλλαγές στη ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της και στη σχέση της με τον Ίαν Στρατή. «Είμαι πολύ χαρούμενη με το μωρό, είμαι χαρούμενα τρομοκρατημένη, με την αγωνία μόνιμα αν όλα είναι […]
The post Mαίρη Συνατσάκη: “Ο Ίαν Στρατής είναι γεννημένος μπαμπάς” – Πώς επέλεξαν το όνομα Ολίβια για την κόρη τους appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr