Κλοπ: “Ποτέ δεν πίστευα ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο”
12:16 - 09/04/2023
Ο Γιούργκεν Κλοπ διαβεβαίωσε ότι έχει την ικανότητα να ανατρέψει την κακή φόρμα της Λίβερπουλ, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν πίστεψε ότι είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, αλλά ούτε κι ο χειρότερος. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την πρωτοπόρο Άρσεναλ (18:30, Novasports Premier League) στο Άνφιλντ την Κυριακή (9/4) με στόχο την επιστροφή στις νίκες και τη […]
The post Κλοπ: “Ποτέ δεν πίστευα ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κλοπ: «Ποτέ δεν πίστευα ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο»
Αν και παραδέχθηκε πως δεν θεώρησε ποτέ τον εαυτό του ως τον κορυφαίο προπονητή του κόσμου, ο Κλοπ υποστήριξε πως δεν έχει αμφιβολίες για τον εαυτό του και έθεσε ως άμεσο στόχο την ανάκαμψη των παικτών του.
Διαβάστε το στο GazzettaForbes: Ο Μπερνάρ Αρνό είναι ο πλουσιότερος άνδρας στον κόσμο
Ο διευθύνων σύμβουλος του μεγαλύτερου στον κόσμο ομίλου ειδών πολυτελείας LVMH Μπερνάρ Αρνό και η Φρανουάζ Μπετανκούρ Μεγιέρ, κληρονόμος της L’Oréal είναι ο πιο πλούσιος άνδρας και η πιο πλούσια γυναίκα στον κόσμο για το 2023 σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.
Διαβάστε το στο thebest.gr