Μάγδα Τσέγκου για τον θάνατο του ανιψιού της: Το βίωσα πολύ σκληρά, τίποτα δεν είναι όπως πριν

10:50 - 09/04/2023

«Μου λέει η φίλη της μαμάς μου "έχει συμβεί κάτι, πρέπει να έρθεις επειγόντως στην Πρέβεζα, σκοτώθηκε ο Άγγελος"» περιγράφει

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάγδα Τσέγκου για τον θάνατο του ανιψιού της: Το βίωσα πολύ σκληρά – Όλα έχουν αλλάξει από τότε

«Ο Άγγελος έφυγε "ξαφνικά" από ένα τροχαίο στις 24 Ιουλίου 2021, όταν ήταν 14 ετών», είπε η δημοσιογράφος

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η Μάγδα Τσέγκου για το τροχαίο του ανιψιού της: «Τίποτα δεν είναι όπως πριν»

Η Μάγδα Τσέγκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη «Όλα για τη ζωή μας» με θέμα το πένθος με τη γνωστή δημοσιογράφο να συγκλονίζει, περιγράφοντας την απώλεια του ανιψιού της Άγγελου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τον Ιούλιο του 2021. «Ο Άγγελος ήταν ο ανιψιός μου. Η αδελφή μου είχε δυο παιδιά […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

ΗΠΑ: Δικαστής άναψε το πράσινο φως σε τρανς αθλήτρια να αγωνιστεί σε γυναικείο τουρνουά βόλεϊ

Συρία: Τουλάχιστον 11 νεκροί κατά την επίθεση κουρδικών δυνάμεων εναντίον μαχητών που υποστηρίζονται από την Τουρκία

Premier League: «Διπλό»... οξυγόνο για την Γουέστ Χαμ, 2-0 τη Νιούκαστλ - Δείτε τα γκολ

Δανάη Μιχαλάκη: Η ανάρτησή της για τα γενέθλια της κόρης της

Κασσελάκης: Ο Φάμελλος καθόταν ώρες περιμένοντας την απαρτία της Κεντρικής Επιτροπής για να με αποκλείσει

Έγκυος από το Τέξας πέθανε λόγω ανεπαρκούς περίθαλψης έπειτα από αποβολή