Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Τώρα που τρώει η Αφροδίτη δεν ανοίγει ρουθούνι, μη μιλάς»

10:42 - 09/04/2023

Δηλώσεις στην κάμερα του Open Weekend έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Την πρώην παίκτρια του Survivor συνάντησε η ρεπόρτερ Βίκυ Δέτσικα, […] The post Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Τώρα που τρώει η Αφροδίτη δεν ανοίγει ρουθούνι, μη μιλάς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τώρα που τρώει η Αφροδίτη δεν ανοίγει ρουθούνι

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τις εξελίξεις στο Survivor All Star, σχολιάζοντας  το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο με την Αφροδίτη Σκαφίδα να δέχεται παράνομα φαγητό από κάποιον ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο. «Τώρα έκλεψε εκείνη και δεν ανοίγει ρουθούνι. Κατάλαβες τι γίνεται; Επειδή σε αυτά τα παιχνίδια λίγο ή πολύ όλοι κάνουν παραβάσεις, μη μιλάς, μην κουνάς το δάχτυλο. Έχω δει χαρακτήρες να είναι άλλοι μπροστά και άλλοι πίσω από τις κάμερες. Εκεί μέσα είναι το θέατρο του παραλόγου», αναφέρει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον Γιωρίκα Πιλίδη. Παίζεις με κάποιους κανόνες. Όταν τους ξεπερνάς, αποβάλλεσαι. Είναι λογικό», απάντησε για την

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»