Όλγα Τρέμη: Επιλέγει τη σιωπή μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου – «Βάζω το όριο μου»
08:30 - 09/04/2023
Η Όλγα Τρέμη βρέθηκε άθελα της στο κέντρο της δημοσιότητας, ύστερα από τις περιβόητες δηλώσεις του
To άρθρο Όλγα Τρέμη: Επιλέγει τη σιωπή μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου – «Βάζω το όριο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Όλγα Τρέμη επιλέγει τη σιωπή μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου
Η Όλγα Τρέμη βρέθηκε άθελα της στο κέντρο της δημοσιότητας, ύστερα από τις δηλώσεις του Ανδρέα...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ Όλγα Τρέμη επιλέγει τη σιωπή μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου
Η Όλγα Τρέμη βρέθηκε άθελα της στο κέντρο της δημοσιότητας, ύστερα από τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK! είχε αποκαλύψει: «Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΌλγα Τρέμη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Βάζω το όριό μου»
Η Όλγα Τρέμη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα το Θέμα και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Δανίκα και ρωτήθηκε για το επίμαχο θέμα […]
The post Όλγα Τρέμη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Βάζω το όριό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗ πρώτη δήλωση της Όλγας Τρέμη μετά τις αποκαλύψεις του Μικρούτσικου: «Βάζω το όριο μου»
Η Όλγα Τρέμη βρέθηκε άθελα της στο κέντρο της δημοσιότητας, ύστερα από τις περιβόητες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου ότι διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK! είχε αποκαλύψει: «Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις […]
Διαβάστε το στο irafina.grΌλγα Τρέμη: Σχολίασε την αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου – «Βάζω το όριο μου»
Η Όλγα Τρέμη σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση που αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος πως είχαν στο παρελθόν.
Διαβάστε το στο neolaia.gr