J2US: Τα πήρε η Εύη Δρούτσα με την Δέσποινα Βανδή – «Και γω έχω γίνει κριτική επιτροπή και ήξερα τι κάνω»

20:56 - 08/04/2023

Μαζί με τον μόνιμο παρτενέρ της, Μπο ανέβηκε η Εύη Δρούτσα στη σκηνή του J2US προκειμένου να ερμηνεύσουν την μεγάλη επιτυχία […] The post J2US: Τα πήρε η Εύη Δρούτσα με την Δέσποινα Βανδή – «Και γω έχω γίνει κριτική επιτροπή και ήξερα τι κάνω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

J2US: Έξαλλη η Εύη Δρούτσα με την Δέσποινα Βανδή – «Και γω έχω γίνει κριτική επιτροπή και ήξερα τι κάνω»

Μπο και Εύη Δρούτσα ανέβηκαν στη σκηνή του J2US προκειμένου να ερμηνεύσουν την μεγάλη επιτυχία της Κατερίνας Στανίση το βράδυ του Σαββάτου στο πρόγραμμα του Alpha με το κομμάτι «Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;».Μπο και Εύη Δρούτσα ανέβηκαν στη σκηνή του J2US προκειμένου να ερμηνεύσουν την μεγάλη επιτυχία της Κατερίνας Στανίση το βράδυ του Σαββάτου στο πρόγραμμα του Alpha με το κομμάτι «Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;».Η Δέσποινα Βανδή είχε ορισμένες ενστάσεις οι οποίες δεν έγιναν ηρεμία δεκτές από την Εύη Δρούτσα. «Πάρα πολύ μου αρέσατε! Ήταν ένα τραγούδι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

J2US: Εύη Δρούτσα σε Δέσποινα Βανδή – «Άσε μας μωρέ και εσύ με τις αστάθειες»

Για μια ακόμη φορά στη σκηνή του J2US εμφανίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου 8/4 ο Μπο To άρθρο J2US: Εύη Δρούτσα σε Δέσποινα Βανδή – «Άσε μας μωρέ και εσύ με τις αστάθειες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»