Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Το ότι δεν μεγάλωσα με τη μητέρα μου ήταν μια πρώτη απόρριψη»

17:14 - 08/04/2023

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ήταν καλεσμένος στο Dot. και μίλησε για το γεγονός πως μεγάλωσε χωρίς την μητέρα του, ενώ παράλληλα […] The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Το ότι δεν μεγάλωσα με τη μητέρα μου ήταν μια πρώτη απόρριψη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Πώς τον διαμόρφωσε το γεγονός ότι δεν μεγάλωσε με την μητέρα του

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Οι σταθμοί στην καριέρα του και ο μεγάλος ρόλος που παίζει η φιλία στη ζωή τουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Το ότι δε μεγάλωσα με τη μητέρα μου ήταν μία πρώτη απόρριψη στη ζωή μου»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «DOT» ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός, To άρθρο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Το ότι δε μεγάλωσα με τη μητέρα μου ήταν μία πρώτη απόρριψη στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Μεγάλωσα μακριά από τη μητέρα μου. Ήταν μια μικρή απόρριψη»

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο 8 Απριλίου στο Dot και μίλησε, μεταξύ άλλων για την καριέρα του ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του. «Το ότι μεγάλωσα μακριά από τη μητέρα μου ήταν μία μικρή πρώτη απόρριψη αλλά λατρεύω τις γυναίκες» εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός. Όπως αποκάλυψε παλαιότερα ήταν πιο δύσκολο γι’αυτόν να […] The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Μεγάλωσα μακριά από τη μητέρα μου. Ήταν μια μικρή απόρριψη» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»