Καίτη Γκρέυ: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

15:44 - 08/04/2023

Είναι αρκετά τα χρόνια που η Καίτη Γκρέυ έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας. Πριν […] The post Καίτη Γκρέυ: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Γκρέυ: H εμφάνισή της μετά τις δηλώσεις της εγγονής της πως είναι σε προχωρημένη άνοια

Φίλος της τραγουδίστριας διαψεύδει όσα δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη για τη γιαγιά της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Καίτη Γκρέυ: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη

«Μην ακούτε αυτά που λένε»

Διαβάστε το στο in.gr

Καίτη Γκρέυ: H εμφάνισή της μετά τις δηλώσεις της εγγονής της πως είναι σε προχωρημένη άνοια

Φίλος της Καίτης Γκρέυ διαψεύδει όσα δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη για τη γιαγιά τηςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Καίτη Γκρέυ: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη – Η διάψευση για την άνοια από γνωστό δημοσιογράφο

Με μια φωτογραφία ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας διαψεύδει τα όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη πως η Καίτη Γκρέυ είναι σε προχωρημένη άνοια, δεν αναγνωρίζει κανένα κι έχει καιρό να την δει.Με μια φωτογραφία ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας διαψεύδει τα όσα είπε η Αγγελική Ηλιάδη πως η Καίτη Γκρέυ είναι σε προχωρημένη άνοια, δεν αναγνωρίζει κανένα κι έχει καιρό να την δει.Πριν από λίγες ώρες ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας δημοσίευσε μία φωτογραφία με την σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια κατά την επίσκεψη του πνευματικού της. «Εδώ και χρόνια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γκρέϋ: Πρώτη εμφάνιση μετά τις δηλώσεις της Ηλιάδη για την υγεία της

Την πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Η πρώτη της εμφάνιση της Καίτης Γκρέυ μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για την άνοια

Είναι αρκετά τα χρόνια που η Καίτη Γκρέυ έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας. Πριν από λίγες ημέρες η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε πως η Καίτη Γκρέυ είναι σε προχωρημένη άνοια, δεν αναγνωρίζει κανένα κι έχει καιρό να την δει. «Μην ακούτε αυτά που λένε» Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες ο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»