Δέσποινα Βανδή: «Δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα αλλά σε μια αγκαλιά»
15:24 - 08/04/2023
Το πρώτο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και στην […]
The post Δέσποινα Βανδή: «Δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα αλλά σε μια αγκαλιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δέσποινα Βανδή: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το λιμάνι μου – Δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα»
«Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου», εξομολογείται η Δέσποινα Βανδή και δηλώνει με τον δικό της τρόπο ότι δεν δίνει σημασία σε όσα ακούγονται για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η Δέσποινα Βανδή έδωσε συνέντευξη στην ... Περισσότερα
To άρθρο Δέσποινα Βανδή: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το λιμάνι μου – Δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΔέσποινα Βανδή: «Δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ με την άποψη του καθένα, αλλά σε μια αγκαλιά»
Η δημοφιλής τραγουδίστρια για τα σχόλια που δέχεται για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη
Διαβάστε το στο news.grΔέσποινα Βανδή: Δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα, αλλά σε μια αγκαλιά
«Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει restart στη ζωή του, όποτε θέλει» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στην οποία μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της βήματα όσο και για την προσωπική της ζωή. Αρχικά, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις εμφανίσεις της, λέγοντας πως «τον Μάιο θα τελειώσουμε […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔέσποινα Βανδή: "Δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα αλλά σε μια αγκαλιά"
"Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr