Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η σχέση μας είναι επίσημη» – Τι απάντησε για το ενδεχόμενο γάμου

14:00 - 08/04/2023

Ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια Σου» και μίλησε για To άρθρο Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η σχέση μας είναι επίσημη» – Τι απάντησε για το ενδεχόμενο γάμου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάθης Σχίζας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Θα ήμουν αφελής αν έκρινα τη σχέση μου από το τι λέει ο κόσμος»

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star σχολίασε τις φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει με τη σύντροφό του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Πολλές φορές η υπερ-προβολή κάνει κακό»

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για τους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor All Star, «καρφώνοντας» τις συμπεριφορές τους. O πρώην παίκτης του reality επιβίωσης βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια Σου». Ο νικητής του περσινού κύκλου αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Δεν αποφεύγω να μιλάω για τη σχέση μου με την Αλεξάνδρα. Όταν […] The post Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Πολλές φορές η υπερ-προβολή κάνει κακό» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»