Κιβωτός του Κόσμου: Ξεσπά η μητέρα του 15χρονου – «Περιμένω να μπει φυλακή και να πληρώσει»

11:48 - 08/04/2023

Ξανά στο προσκήνιο έρχεται η υπόθεση «Κιβωτός του Κόσμου«, αφού ο ιδρυτής του οργανισμού, πάτερ Αντώνιος, βρίσκεται αντιμέτωπος με την […] The post Κιβωτός του Κόσμου: Ξεσπά η μητέρα του 15χρονου – «Περιμένω να μπει φυλακή και να πληρώσει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεσπά η μητέρα του 15χρονου που κατηγορεί τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια – «Περιμένω να μπει φυλακή και να πληρώσει»

Στο προσκήνιο ήρθε εκ νέου η Κιβωτός του Κόσμου, έπειτα από την ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια ανηλίκων κατά συρροή, με τη μητέρα του 15χρονου πρώην τροφίμου της δομής που τον κατηγορεί ανοιχτά να ξεσπά μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA. «Είναι η πρώτη δικαίωση του παιδιού μου. Περιμένω όμως να μπει φυλακή και να πληρώσει για αυτά που έκανε στον γιο μου. Από την αρχή, πίστεψα όσα μου περιέγραψε και ό,τι βίωσε δίπλα σε αυτόν τον παπά. Το παιδί μου είναι χάλια ψυχολογικά. Προσπαθώ να τον έχω όσο μπορώ ήρεμο», τονίζει. Στην ίδια εκπομπή εμφανίστηκε και ο δικηγόρος του 15χρονου θύματος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, επισημαίνοντας ότι τώρα δικαιώνονται

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κιβωτός του Κόσμου: Ξεσπά κατά του πάτερ Αντωνίου η μητέρα του 15χρονου – «Περιμένω να μπει φυλακή και να πληρώσει»

«Είχε δεχτεί απειλές, για να αλλάξει τις καταγγελίες, από μέλη που ανήκαν στη δομή» καταγγέλλει ο δικηγόρος του ανήλικου

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε