Αντώνης Κανάκης: Αυλαία έπεσε για το Βινύλιο – «Περάσαμε δύσκολες στιγμές… δεν ξέρω αν βρήκαμε ξανά τον εαυτό μας»
22:32 - 07/04/2023
Η τελευταία εκπομπή της σεζόν για το Βινύλιο προβλήθηκε απόψε στον ΑΝΤ1, γιορτάζοντας τα 15 χρόνια του Ράδιο Αρβύλα. Ο […]
The post Αντώνης Κανάκης: Αυλαία έπεσε για το Βινύλιο – «Περάσαμε δύσκολες στιγμές… δεν ξέρω αν βρήκαμε ξανά τον εαυτό μας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντώνης Κανάκης: Το τηλεοπτικό «αντίο» του – «Δεν ξέρω αν βρήκαμε ξανά τον εαυτό μας»
«Αυτά τα 15 χρόνια του Ράδιο Αρβύλα...»
Διαβάστε το στο in.grΑντώνης Κανάκης: «Περάσαμε παράξενες και δύσκολες στιγμές δε ξέρω αν βρήκαμε τον εαυτό μας»
Αντώνης Κανάκης: Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Βινύλιο» που έριξε αυλαία…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑντώνης Κανάκης: Έριξε αυλαία το «Βινύλιο» – «Περάσαμε δύσκολες στιγμές, δεν ξέρω αν βρήκαμε ξανά τον εαυτό μας»
Το «Βινύλιο» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν το βράδυ της Παρασκευής (7/4) με ένα αφιέρωμα στα 15 χρόνια του «Ράδιο Αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του γιόρτασαν τα 15 χρόνια της μακροβιότερης, σατιρικής και ψυχαγωγικής εκπομπής με βίντεο από τις πιο επικές στιγμές τους που άφησαν εποχή. Λίγο πριν το φινάλε ο παρουσιαστής έκανε έναν μικρό απολογισμό μίας δύσκολης χρονιά που τους έφερε αρκετές φορές σε αμήχανη θέση και στην συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν για την εκπομπή. «Αυτά τα 15 χρόνια του “Ράδιο Αρβύλα” και βάλε κι άλλα δέκα του “ΑΜΑΝ” κι άλλα τέσσερα του “Κομφούζιο”. Είναι μια ολόκληρη ζωή και την έχουμε μοιραστεί μαζί σας. Για αυτό πρώτα από όλα και πάνω από όλ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤέλος το Βινύλιο! Κανάκης: «Η τραγωδία στα Τέμπη μάς επηρέασε, περάσαμε δύσκολες στιγμές και δεν ξέρω αν βρήκαμε ξανά τον εαυτό μας»
Η τελευταία εκπομπή της σεζόν για το Βινύλιο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (07/04) στον ΑΝΤ1, συμπληρώνοντας μάλιστα 15 χρόνια για το Ράδιο Αρβύλα.Η τελευταία εκπομπή της σεζόν για το Βινύλιο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (07/04) στον ΑΝΤ1, συμπληρώνοντας μάλιστα 15 χρόνια για το Ράδιο Αρβύλα.Ο κεντρικός παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης έκανε-μάλιστα- έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς και στην συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν για την εκπομπή. «Αυτά τα 15 χρόνια του Ράδιο Αρβύλα και βάλε κι άλλα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr