Δεν χρειάζεται ούτε μίξερ, ούτε ζύμωμα: Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δίνει τη συνταγή για το πιο νόστιμο Πασχαλινό τσουρέκι
13:06 - 07/04/2023
Το τσουρέκι στην Ελλάδα αποτελεί παραδοσιακό γλυκό ψωμί το οποίο παρασκευάζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και κυρίως κατά την περίοδο του Πάσχα ή των Χριστουγέννων. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μοιράζεται μαζί μας την πιο εύκολη συνταγή για σένα που δεν το έχεις και πολύ με την κουζίνα. Δες πως...
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr