Ελευθερία Ελευθερίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση – «Δεν θέλω να αναφερθώ στη σχέση μου με τον Μάριο Πρίαμο»
11:16 - 07/04/2023
Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε χθες Πέμπτη 6/4 από το Survivor All Star και λίγο αργότερα παραχώρησε
To άρθρο Ελευθερία Ελευθερίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση – «Δεν θέλω να αναφερθώ στη σχέση μου με τον Μάριο Πρίαμο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελευθερία Ελευθερίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star
Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε την Πέμπτη 6/4 από το Survivor All Star και το πρωί της Παρασκευής έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και την Κατερίνα Νινιού. «Δεν με άφησαν σε ησυχία, ψηφιζόμουν από την πρώτη μέρα που μπήκα στο παιχνίδι, για λόγους που δεν κατάλαβα. Ένιωθα πολύ καλά. Θα ήθελα να […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλευθερίου: «Δεν θέλω να αναφερθώ στη σχέση μου με τον Μάριο»
Ελευθερίου: Η γνωστή τραγουδίστρια αποχώρησε χθες Πέμπτη 6/4 από το Survivor All Star και λίγο αργότερα μίλησε για την συμμετοχή της στο παιχνίδι Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε χθες Πέμπτη 6/4 από το Survivor All Star και λίγο αργότερα παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις της στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και την Κατερίνα Νινιού. Διαβάστε την συνέχεια του […]
The post Ελευθερίου: «Δεν θέλω να αναφερθώ στη σχέση μου με τον Μάριο» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr