Survivor: Τέλος η Ελευθερία Ελευθερίου από το ριάλιτι επιβίωσης – «Θέλω να δω νικητή τον Μάριο Πρίαμο»

08:48 - 07/04/2023

Μια ακόμη αποχώρηση είχε το χθεσινό συμβούλιο του Survivor All Star και η Μπλε ομάδα αποχαιρέτησε μια ακόμη παίκτρια της.Μια ακόμη αποχώρηση είχε το χθεσινό συμβούλιο του Survivor All Star και η Μπλε ομάδα αποχαιρέτησε μια ακόμη παίκτρια της.Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Ρία Κολοβού, Νίκος Μπάρτζης, Ελευθερία Ελευθερίου και Σπύρος Μαρτίκας. Σύμφωνα με τα λόγια του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού, εκείνη που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. «Κάποια στιγμή θα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε αλλά η δήλωση νίκης για τον Μάριο Πρίαμο δεν χωνεύεται

«Ξέρω πόσο αγαπάει και λατρεύει το παιχνίδι, ξέρω πως δίνει όλη του την ψυχή στο παιχνίδι και θα ήθελα να δω νικητή τον Μάριο», είπε η Ελευθερίου πριν αποχωρήσει και κάπως έτσι η ντροπή της Κύπρου πήρε μια ψήφο εμπιστοσύνης για τον τελικο του Survivor All Star...Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχωρεί από το Survivor και παρακαλάει το κοινό να βγάλει νικητή τον Μάριο

Ο απογοητευμένος Μαρτίκας, η ανησυχία της Στέλλας, ο «κλόουν», ο καυγάς για το «απόλαυσε το» και η μάχη για τα τσουρέκια

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει