Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Στον ΣΚΑΙ μπορεί να τα κάνατε αυτά, εδώ δεν τα κάνουμε»
15:58 - 06/04/2023
Μια διαφωνία είχαν το πρωί της Πέμπτης 6/4 ο Γιώργος Παπαδάκης με την συμπαρουσιάστριά του, Μαρία
To άρθρο Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Στον ΣΚΑΙ μπορεί να τα κάνατε αυτά, εδώ δεν τα κάνουμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το «καρφί» του Παπαδάκη στην Αναστασοπούλου: «Στον ΣΚΑΪ μπορεί να τα κάνατε αυτά, στον ΑΝΤ1 δεν τα κάνουμε» (vid)
Μια αντιπαράθεση με «καρφιά» εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου.
Διαβάστε το στο GazzettaΈνταση στο Καλημέρα Ελλάδα με Παπαδάκη – Αναστασοπούλου – «Στον ΣΚΑΪ μπορεί να τα κάνατε αυτά, στον Ant1 δεν τα κάνουμε»
Μικρή ένταση επικράτησε στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του Ant1 το πρωί της Τετάρτης (06/04) με αφορμή τους… μονολόγους. Μια ατάκα που είπε η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε τον Γιώργο Παπαδάκη να πάρει… φωτιά. «Μου είχε πει ένας πολιτικός μια φορά “δεν μπορώ να λέω ότι θέλω;”. Και του λέω “όχι, να αγοράσεις χρόνο και να πεις ότι θέλεις”. Στη συνέντευξη υπάρχει ερώτηση, απάντηση. Δεν είναι μονόλογος, απαγορεύεται» ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου του σχολίασε πως: «Κι εμείς κάνουμε μονολόγους, πάντως». «Μαρία μου, άκου να σου πω γιατί είσαι καινούργια και μου τη… βαράς με αυτάς που λες. Εγώ θα κάνω τους μονολόγους και αυτό το μονόλογο κάνω εδώ και 32 χρόνια. Σ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Στον ΣΚΑΙ μπορεί να τα κάνατε αυτά, στον ΑΝΤ1 δεν τα κάνουμε» – Τι πυροδότησε την ένταση
Γιώργος Παπαδάκης: Μια απρόσμενη ένταση είχαν σήμερα στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Μια ατάκα που είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια για τους μονολόγους προκάλεσε την αντίδραση του Παπαδάκη. Γ.Π.: Μου είχε πει ένας πολιτικός μια φορά “δεν μπορώ να λέω ότι θέλω;”. Και του λέω “όχι, να αγοράσεις […]
Το άρθρο Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Στον ΣΚΑΙ μπορεί να τα κάνατε αυτά, στον ΑΝΤ1 δεν τα κάνουμε» – Τι πυροδότησε την ένταση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Στον ΣΚΑΙ μπορεί να τα κάνατε αυτά, στον ΑΝΤ1 δεν τα κάνουμε»
Μια απρόσμενη ένταση είχαν σήμερα στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Μια ατάκα που είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια για τους μονολόγους προκάλεσε την αντίδραση του Παπαδάκη.
Μια απρόσμενη ένταση είχαν σήμερα στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Μια ατάκα που είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια για τους μονολόγους προκάλεσε την αντίδραση του Παπαδάκη. Γ.Π.: Μου είχε πει ένας πολιτικός μια φορά “δεν μπορώ να λέω ότι θέλω;”. Και του λέω “όχι, να αγοράσεις χρόνο και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Στον ΣΚΑΙ μπορεί να τα κάνατε αυτά, στον ΑΝΤ1 δεν τα κάνουμε»
Μια απρόσμενη ένταση είχαν σήμερα στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Η ατάκα της […]
The post Γιώργος Παπαδάκης σε Μαρία Αναστασοπούλου: «Στον ΣΚΑΙ μπορεί να τα κάνατε αυτά, στον ΑΝΤ1 δεν τα κάνουμε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr