Νικόλας Γιατρομανωλάκης: «Με ενοχλεί που λένε ότι η συνεισφορά μου ήταν ότι μπήκε ένας γκέι Υφυπουργός»
09:34 - 06/04/2023
Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» της Αθηναΐδας Νέγκα και εξήγησε
To άρθρο Νικόλας Γιατρομανωλάκης: «Με ενοχλεί που λένε ότι η συνεισφορά μου ήταν ότι μπήκε ένας γκέι Υφυπουργός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Με ενοχλεί να λένε ότι η συνεισφορά μου ήταν ότι αποκτήσαμε γκέι υφυπουργό
Το παράπονό του για μια αριστερή εφημερίδα και η απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝικόλας Γιατρομανωλάκης: Με ενοχλεί να λένε ότι η συνεισφορά μου ήταν ότι αποκτήσαμε γκέι υφυπουργό
Για την ύπαρξη ενός γκέι πολιτικού στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και πόσο φορτίο είναι για την πολιτική του πορεία ο σεξουαλικός προσανατολισμός του μίλησε στην εκπομπή του Action 24 «Καλύτερα αργά» και την Αθηναΐδα Νέγκα ο υφυπουργός Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης. «Φαντάστηκα ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις, στην Ελλάδα ζούμε. Το περίμενα βεβαίως χειρότερο. Από την άλλη τους λέω, ότι και αύριο γκέι θα είμαι. Eξαντλείται η συζήτηση σε αυτό και αν υπήρξε συνεισφορά του Γιατρομανωλάκη ήταν ότι αποκτήσαμε κι έναν γκέι υφυπουργό. Αυτό το θεωρώ λίγο άδικο ως προς τη δουλειά μου. Το άλλο που με ενοχλεί είναι το πώς έχουν εκμεταλλευτεί αντιπολιτευτικά και από αριστερά και από δεξιά, λέγοντας πω
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιατρομανωλάκης: «Με ενοχλεί να λένε ότι η συνεισφορά μου ήταν ότι αποκτήσαμε γκέι υφυπουργό»
Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. (ΒΙΝΤΕΟ)
Διαβάστε το στο neolaia.gr