Ντέμης εξήγησε γιατί δεν ήταν πέναλτι το χέρι του Γαλανόπουλου στον Βόλο (vid)

08:22 - 06/04/2023

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την φάση με τον Γαλανόπουλο για την οποία ο Βόλος διαμαρτύρεται για πέναλτι στο ματς με την ΑΕΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Τι είπε ο Ντέμης Νικολαϊδης για το χέρι του Γαλανόπουλου στο ματς με τον Βόλο

ΒΙΝΤΕΟ: Τι είπε ο Ντέμης Νικολαϊδης για το χέρι του Γαλανόπουλου στο ματς με τον Βόλο 06/04/2023 Την γνώμη του για τη φάση του 85ου λεπτού στην οποία η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Γαλανόπουλου στο Βόλος- ΑΕΚ εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στη Nova. Ο παλαίμαχος άσος συμφώνησε με την άποψη του Σιδηρόπουλου ότι δεν είναι παράβαση επισημαίνοντας ότι η μπάλα χτυπάει στο χέρι του παίκτη της  ΑΕΚ μετά από κόντρα. «Η μπάλα πάει στο χέρι του Γαλανόπουλου μετά από κόντρα. Έτσι και αλλιώς εκεί το χέρι... Ξέρεις η άποψή μου για χέρια και πέναλτι, εμένα είναι οτι "δεν δίνουμε". Το χέρι δεν ήταν πάνω από το κεφάλι και επίσης πήγε στο χέρι του Γαλανόπουλο

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

F1 - Οι Φερστάπεν και Αλόνσο ψάχνουν teammate για το Λε Μαν

Πόσα χρήματα θα παίρνει τον μήνα ο Κώστας Τασούλας ως ΠτΔ

Σάντος στο Gazzetta: «Φτάνω στο αεροδρόμιο και νιώθω τυ μυρωδιά, επέστρεψα στη χώρα μου» (vid)

Παναθηναϊκός - Περιστέρι: Ο Σλούκας «έσβησε τα φώτα» στον Κόφι (vid)

Μονακό - Μπενφίκα: Με τον Παυλίδη για το προβάδισμα

Μάσιμο Καντσελιέρι: «Είμαστε σε διοργάνωση με μονά παιχνίδια, όλα είναι πιθανό να συμβούν»