Survivor: Κατέρρευσε η Ελευθερία Ελευθερίου – «Έχω χάσει την πίστη μου»
23:54 - 05/04/2023
Στον στίβο μάχης του Survivor All Star ρίχθηκαν για μια ακόμα φορά η κόκκινη και η μπλε ομάδα στο νέο επεισόδιο […]
The post Survivor: Κατέρρευσε η Ελευθερία Ελευθερίου – «Έχω χάσει την πίστη μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star: Κατέρρευσε η Ελευθερία Ελευθερίου – «Συγνώμη, με κρατά ο κόσμος και σας είμαι βάρος»
Στον στίβο μάχης του Survivor All Star ρίχθηκαν για μια ακόμα φορά η κόκκινη και η μπλε ομάδα στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης της Τετάρτης (5/4). Σε αυτή την αναμέτρηση, οι δυο ομάδες έδωσαν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο της επικοινωνίας. Ύστερα από μια σκληρή αναμέτρηση, οι Κόκκινοι κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη και να δουν λίγο αργότερα φωτογραφίες και ευχές από τις οικογένειες και τους συντρόφους τους. Στον αντίποδα, όμως, η μπλε ομάδα δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση για αυτή την απώλεια της επικοινωνίας με τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έκρυψε την μεγάλη της απογοήτευση ξεσπώντας σε κλάματ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ελευθερία Ελευθερίου – «Έχω χάσει την πίστη μου, ζητώ συγγνώμη αν σας είμαι βάρος!»
Το πολυπόθητο έπαθλο της επικοινωνίας πήγε στην κόκκινη ομάδα του Survivor και έφερε κλάματα και απογοήτευση στους Μπλε.Το πολυπόθητο έπαθλο της επικοινωνίας πήγε στην κόκκινη ομάδα του Survivor και έφερε κλάματα και απογοήτευση στους Μπλε.Η Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασε σε κλάματα μια και ήταν εκείνη που ηττήθηκε στην τελευταία αναμέτρηση. «Κατά τη διάρκεια είχα φύγει για λίγο για να ηρεμήσω, συγγνώμη που είμαι έτσι! Νιώθω πολύ μεγάλο βάρος για την ομάδα μου! Έχω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor: Τα δάκρυα της Ελευθερίας Ελευθερίου – «Έχω χάσει την πίστη μου»
Έγινε ράκος μετά την ήττα των Μπλε στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας
Διαβάστε το στο news.grSurvivor All Star: «Λύγισε» η Ελευθερία Ελευθερίου – «Συγγνώμη που με κρατάει ο κόσμος»
Δεν έδωσε πόντο στην ομάδα της η Ελευθερία Ελευθερίου που έπαιξε τρίτη και τελευταία κόντρα στη Σταυρούλα για να κριθεί το έπαθλο επικοινωνίας και «έσπασε» μπροστά στον Γιώργο Λιανό. Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε πρόβα… αποχώρησης με το κλάμα της επαναλαμβάνοντας ότι την κρατά ο κόσμος στο παιχνίδι. «Νιώθω πολύ μεγάλο βάρος για την ομάδα μου. […]
The post Survivor All Star: «Λύγισε» η Ελευθερία Ελευθερίου – «Συγγνώμη που με κρατάει ο κόσμος» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr