Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-1: Ζωντανός στη μάχη του τίτλου με ανατροπή

22:56 - 05/04/2023

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο μετά την αποχώρηση του Μίτσελ ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με το γκολ του Μπράντον αλλά ισοφάρισε με γκολάρα Μπακαμπού, προσπέρασε με Μασούρα και κλείδωσε το τρίποντο, με το τελικό 3-1, με πέναλτι του Ελ Αραμπί, πηγαίνοντας έτσι στους 63 βαθμούς, στο -3 από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Περισσότερα σε λίγο… Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος (57′ Σισέ), Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Φορτούνης (77′ Βρουσάι), Βαλμπουενά (60′ Χάμες), Μπιέλ (77′ Μασούρας), Μπακαμπού (77′ Ελ Αραμπί). ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Σάστρε, Φιλίπε Σοάρες (81′ Σβα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-1: Ζωντανός στη μάχη του τίτλου με θρυλική ανατροπή

Ο Ολυμπιακός είχε να δώσει.. απαντήσεις και τα κατάφερε. Αν και δέχθηκε το “σφυροκόπημα” των γηπεδούχων, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε από το… πουθενά μέσα στο “Καραϊσκάκης”. Η ομάδα του Ανιγκό, όμως, έδειξε “χαρακτήρα” και έφτασε στην μεγάλη ανατροπή (3-1) σε ματς για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Με γκολάρα του Μπακαμπού ξεκίνησε ... Περισσότερα To άρθρο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-1: Ζωντανός στη μάχη του τίτλου με θρυλική ανατροπή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-1: Χτύπησε η καρδιά του πρωταθλητή και έκανε σμπαράλια τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Τόμας, αλλά ο Ολυμπιακός με την καρδιά του πρωταθλητή να χτυπάει δυνατά, γύρισε τούμπα το παιχνίδι και με γκολ των Μπακαμπού (59’), Μασούρα (78’) και Ελ Αραμπί (87’) πήρε τη νίκη με 3-1.

Διαβάστε το στο in.gr

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-1: Χτύπησε η καρδιά του πρωταθλητή και έκανε σμπαράλια τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Τόμας, αλλά ο Ολυμπιακός με την καρδιά του πρωταθλητή να χτυπάει δυνατά, γύρισε τούμπα το παιχνίδι και με γκολ των Μπακαμπού (59’), Μασούρα (78’) και Ελ Αραμπί (87’) πήρε τη νίκη με 3-1.

Διαβάστε το στο to10.gr

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-1: Επέστρεψε δριμύτερος με αντεπίθεση διαρκείας

Ο Ολυμπιακός με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να μετατρέψει το 0-1 του ΠΑΟΚ σε 3-1 στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και να μείνει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου. Στη σκιά της παραίτησης Μίτσελ και με τον Γάλλο Ανιγκό για πρώτη φορά στον πάγκο του ως πρώτο προπονητή, Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με μια […] The post Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-1: Επέστρεψε δριμύτερος με αντεπίθεση διαρκείας appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Πικ-νικ για τους Κίτρινους, σαλάτα για τους Πράσινους στο Survivor – Συνεχίζονται οι εντάσεις

Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για γρηγορότερες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ – Λιβάνιος: «Δουλεύουμε για ένα Δημόσιο σύγχρονο»

Νέα χτυπήματα του Ισραήλ στον Λίβανο – Πυκνός καπνός στον ουρανό της Βηρυτού

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 23/10/2024

Αυτοκτόνησε σε στρατολογικό κέντρο για να αποφύγει την υποχρεωτική επιστράτευση στην Ουκρανία

Σαν σήμερα 23 Οκτωβρίου: Οι πρωτεργάτες της χούντας συλλαμβάνονται – Από τις… «διακοπές» στη Τζιά στις φυλακές Κορυδαλλού