Γιάννης Ραγκούσης: Άγνωστοι παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού μου στην Πάρο

22:08 - 05/04/2023

Δύο άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή του σπιτιού του Γιάννη Ραγκούση. Όπως αναφέρει ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, τον ενημέρωσε η μικρή του κόρη που ήταν μέσα στο σπίτι. «Ιδού τα [...]

Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραγκούσης: Άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού μου στην Πάρο

Καταγγελία από τον Γιάννη Ραγκούση για παραβίαση της εξώπορτας του σπιτιού του στην Πάρο από δύο αγνώστους με φωτογραφικές μηχανές...

Διαβάστε το στο Zougla

Καταγγελία Ραγκούση: Άγνωστοι παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού μου στην Πάρο

Δύο άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή του σπιτιού του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο, όπως ο ίδιος καταγγέλλει μέσα από ανάρτησή του στο facebook.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ραγκούσης: Άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού μου στην Πάρο

Καταγγελία από τον Γιάννη Ραγκούση για παραβίαση της εξώπορτας του σπιτιού του στην Πάρο από δυο αγνώστους με φωτογραφικές μηχανές. Όπως γράφει στo Facebook «Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου! Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκόταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές […] Το άρθρο Ραγκούσης: Άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού μου στην Πάρο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιάννης Ραγκούσης: Καταγγέλει παραβίαση του σπιτιού του στην Πάρο

Σε καταγγελία ότι άγνωστοι παραβίασαν το σπίτι του στην Πάρο προχώρησε ο Γιάννης Ραγκούσης.Σε καταγγελία ότι άγνωστοι παραβίασαν το σπίτι του στην Πάρο προχώρησε ο Γιάννης Ραγκούσης.Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε, μάλιστα, ότι μέσα στο σπίτι του την ώρα της παραβίασης ήταν η μικρή του κόρη η οποία και τον ενημέρωσε. «Δύο άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή» έγραψε χαρακτηριστικά. «Ιδού […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Ραγκούσης στο Kontra: Άγνωστοι τραμπούκοι παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού μου στην Πάρο

Μέσα στο σπίτι ήταν η κόρη του Γιάννη Ραγκούση – «Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου!» Δύο άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή του σπιτιού του Γιάννη Ραγκούση. Όπως αναφέρει ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τον ενημέρωσε η μικρή του κόρη που ήταν […] Γιάννης Ραγκούσης στο Kontra: Άγνωστοι τραμπούκοι παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού μου στην Πάρο - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Καταγγελία Ραγκούση: «Άγνωστοι παραβίασαν το σπίτι μου στην Πάρο – Τρομαγμένη η κόρη μου»

Για 2 αγνώστους που παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού του στην Πάρο, κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.  «Δημοσιογραφική στοχοποίηση των παιδιών μου» καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Διαφάνειας του κόμματος, Γιάννης Ραγκούσης το σπίτι του οποίου στην Πάρο, έχει «φουντώσει» την πολιτική αντιπαράθεση. Σε ανάρτησή του, καταγγέλλει […] The post Καταγγελία Ραγκούση: «Άγνωστοι παραβίασαν το σπίτι μου στην Πάρο – Τρομαγμένη η κόρη μου» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ matrix24.gr

Euroleague: Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 77-75

Πρόστιμο ύψους 2.800 ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ΔΕΑΒ: Χωρίς θεατές Βόλος-Πανσερραϊκός

Έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου ο Ολυμπιακός

Εντυπωσίασε ο Πετρούνιας στους κρίκους πολύ δυνατή εμφάνιση από την εθνική ανδρών

BookTok: Η κυρίαρχη τάση για το βιβλίο από το TikTok