Νίκος Μουτσινάς για τον άγριο καβγά στη Super Κατερίνα: «Πρέπει να πάρουν απόφαση να σταματήσουν κι αυτοί, όχι μόνο εγώ»
15:36 - 05/04/2023
Έναν άγριο καβγά προκάλεσε το πρωταπριλιάτικο αστείο του Άκη Τσελέντη, διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου στην εκπομπή
To άρθρο Νίκος Μουτσινάς για τον άγριο καβγά στη Super Κατερίνα: «Πρέπει να πάρουν απόφαση να σταματήσουν κι αυτοί, όχι μόνο εγώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς: «Πρέπει να πάρουν απόφαση να σταματήσουν κι αυτοί, όχι μόνο εγώ»
Έναν άγριο καβγά προκάλεσε το πρωταπριλιάτικο αστείο του Άκη Τσελέντη, διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να έχουν μια έντονη λογομαχία. Το εν λόγω περιστατικό σχολίασε και ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» την Τετάρτης 5/4. Συγκεκριμένα ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Διαβάζετε τα κείμενα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜουτσινάς για Super Κατερίνα: Πρέπει να πάρουν απόφαση να σταματήσουν
Μουτσινάς: Τον καβγά που σημειώθηκε ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στην «Super Κατερίνα» σχολίασε ο παρουσιαστής Έναν άγριο καβγά προκάλεσε το πρωταπριλιάτικο αστείο του Άκη Τσελέντη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να έχουν μια έντονη λογομαχία. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ
The post Μουτσινάς για Super Κατερίνα: Πρέπει να πάρουν απόφαση να σταματήσουν appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr