Χριστοδουλόπουλος: «Θέλω να νιώσω ξανά το “Κλ. Βικελίδης” “καυτό”»
13:06 - 05/04/2023
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ζήτησε από τους φίλους του Αρη να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας στο ματς με τον Παναθηναϊκό.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστοδουλόπουλος: “Θέλω να νιώσω ξανά καυτό το Βικελίδης”
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Άρη να γεμίσει το “Κλεάνθης Βικελίδης” στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA και προχώρησε σε κάλεσμα στον κόσμο του Άρη ώστε να στηρίξει την ομάδα στο προσεχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ύστερα από τη σπουδαία ισοπαλία 2-2 με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός […]
The post Χριστοδουλόπουλος: “Θέλω να νιώσω ξανά καυτό το Βικελίδης” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΧριστοδουλόπουλος : «Θέλω να νιώσω ξανά το Βικελίδης καυτό»
Κάλεσμα στον κόσμο του Άρη απεύθυνε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό μετά τη σπουδαία ισοπαλία των «κίτρινων» με τον Ολυμπιακό. «Ως αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό! Αυτό που εξέλαβα απευθείας, είναι ότι επέδρασε πολύ θετικά στην ομάδα μας. Βλέπω τα αποδυτήρια. Ξέρω τι γίνεται μέσα σε αυτά, οπότε ξέρω τι λέω. Στο […]
The post Χριστοδουλόπουλος : «Θέλω να νιώσω ξανά το Βικελίδης καυτό» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr