Γιώργος Κοψιδάς: «Ήταν φυσιολογικό για μένα να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα που ήταν έγκυος στο παιδί κάποιου άλλου»

11:56 - 05/04/2023

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Φρίντα Καρακάση έδωσε ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για […] The post Γιώργος Κοψιδάς: «Ήταν φυσιολογικό για μένα να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα που ήταν έγκυος στο παιδί κάποιου άλλου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Κοψιδάς: «Ήταν φυσιολογικό για μένα να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα, έγκυο στο παιδί κάποιου άλλου»

Ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έλαβε όταν είπε ότι έφτιαξε ένα χαλασμένο αντικείμενο με ρέικι 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Κοψιδάς: Ήταν φυσιολογικό για μένα να είμαι με μια ξένη μαύρη γυναίκα, έγκυο στο παιδί άλλου

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για το ρέικι, αλλά και για την προσωπική του ζωή.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιώργος Κοψιδάς: «Ήταν φυσιολογικό για μένα να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα που ήταν έγκυος στο παιδί κάποιου άλλου»

Για το ρέικι, αλλά και για την πρώην σύντροφό του μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Φρίντα Καρακάση.Για το ρέικι, αλλά και για την πρώην σύντροφό του μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Φρίντα Καρακάση.«Ξεκίνησα να κάνω κάποιες θεραπείες και έτσι με κέρδισε το ρέικι. Ξεκινώντας αυτόν το δρόμο δεν έχει επιστροφή. Οι δονήσεις που στέλνουμε με το που ξυπνάμε δημιουργούν την πραγματικότητα μας, οπότε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Κοψιδάς: «Ήταν φυσιολογικό για μένα να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα, έγκυο στο παιδί κάποιου άλλου»

Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη δημοσιογράφο, Φρίντα Καρακάση. To άρθρο Γιώργος Κοψιδάς: «Ήταν φυσιολογικό για μένα να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα, έγκυο στο παιδί κάποιου άλλου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Κοψιδάς: “Ήταν φυσιολογικό για μένα να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα, έγκυο στο παιδί κάποιου άλλου”

Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώην σύντροφό του. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι όταν ήταν μαζί εκείνη ήταν έγκυος στο παιδί του πρώην συντρόφου της. “Το να αποφασίσω να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα και έγκυο με παιδί κάποιου άλλου για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί […] The post Γιώργος Κοψιδάς: “Ήταν φυσιολογικό για μένα να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα, έγκυο στο παιδί κάποιου άλλου” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Γιώργος Κοψιδάς: «Ήταν φυσιολογικό για μένα να είμαι με μία μαύρη γυναίκα έγκυος στο παιδί άλλου»

«Έχουμε πολύ ωραία σχέση με το παιδί της πρώην συντρόφου μου», λέει ο Γιώργος Κοψιδάς.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Γιώργος Κοψιδάς: "Ήταν φυσιολογικό για μένα να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα που ήταν έγκυος στο παιδί κάποιου άλλου"

"Έχουμε πολύ ωραία σχέση με το παιδί της πρώην συντρόφου μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»