Η Κόρα Καρβούνη για την τηλεόραση και τις ταμπέλες – «Δεν με παίρνουν, υπάρχει αποκλεισμός»

08:20 - 05/04/2023

Σε μια σπάνια συνέντευξη η ηθοποιός Κόρα Καρβούνη που έχει αγαπηθεί από το «Έτερος Εγώ» και το «Αυτή η νύχτα μένει».

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόρα Καρβούνη: «Δεν φοβήθηκα την τηλεόραση καθόλου αλλά δεν με παίρνουν»

Κόρα Καρβούνη: Όσα αποκάλυψε στο πλατό του «The 2night Show».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Κόρα Καρβούνη για την τηλεόραση και τις ταμπέλες – «Δεν με παίρνουν, υπάρχει αποκλεισμός»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Κόρα Καρβούνη. Η δημοφιλής ηθοποιός Κόρα Καρβούνη, που απολαμβάνουμε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», μίλησε για τα μπερδέματα που προκύπτουν σε αρκετές περιπτώσεις με τη δίδυμη αδερφή της. «Με την αδερφή μου είμαστε ομοζυγωτικές. Εγώ ρωτώ την μαμά μου όταν μας βλέπω, […] The post Κόρα Καρβούνη για την τηλεόραση και τις ταμπέλες – «Δεν με παίρνουν, υπάρχει αποκλεισμός» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας: Τα «μπιχλιμπίδια», τα «μπερεκέτια» και τα «ψαχτήρια» – Έψαχναν θησαυρούς και αρχαία

Η αφύπνιση της Ευρώπης ως απάντηση στον Τραμπισμό

Πως διαβάζουν τις δημοσκοπήσεις στο ΠΑΣΟΚ – Το δίλημμα των εκλογών και το «μέτωπο» προς το Μαξίμου

Επιστρέψαμε στο προσδόκιμο ζωής πριν την πανδημία στην Ευρώπη

Πανεπιστήμιο Γέιλ – Έθεσε σε διαθεσιμότητα ερευνήτρια επειδή η Τεχνητή Νοημοσύνη την έβγαλε… τρομοκράτισσα

«Black Mirror»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ των «έξι ηλεκτρισμένων ιστοριών» της σειράς