Άλιμος: Οδηγός φορτηγού κατήγγειλε αστυνομικό για ξυλοδαρμό – «Με χτύπησε και μου πήρε το κινητό»

22:08 - 04/04/2023

Ένας αστυνομικός μαζί με ένα ακόμη άτομο συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι φέρεται να ξυλοκόπησαν οδηγό φορτηγού και του έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο στη λεωφόρο Αλίμου. Ο οδηγός του φορτηγού μίλησε για το περιστατικό στο Star που εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από όσα διαδραματίστηκαν. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται το φορτηγό να κινείται με κατεύθυνση προς την ... Περισσότερα To άρθρο Άλιμος: Οδηγός φορτηγού κατήγγειλε αστυνομικό για ξυλοδαρμό – «Με χτύπησε και μου πήρε το κινητό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Έλενα Παπαρίζου στο The Voice: Η αποκάλυψη για το τραγούδι «Έλεγες» που ερμηνεύουν οι Μέλισσες

Αναστάσιος Ράμμος: Παίζει ρόλο ο έρωτας αλλά να πω την αλήθεια πρώτο μεγάλο έρωτα δεν έχω

Maestro backstage: Εικόνες από τα γυρίσματα της 3ης σεζόν

Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Κίεβο - Οι Ρώσοι λένε ότι κατέρριψαν 34 drones στο Κουρσκ

Light για Snik: «Τον έχουν δείρει σε όλη την Ελλάδα, από εμένα μάζεψε μπουνιές στο τέλος»

Χρήστος Λούλης: Ήταν ένας άνθρωπος πολύ αυστηρός, εισχωρητικός, κακοποιητικός και είχε πάντα δίκιο