Μάκης Δελαπόρτας: «Κάποια πράγματα θα τα πάρω μαζί μου και δεν θα πω τίποτα»

15:50 - 04/04/2023

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Μάκης Δελαπόρτας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τις βιογραφίες που […] The post Μάκης Δελαπόρτας: «Κάποια πράγματα θα τα πάρω μαζί μου και δεν θα πω τίποτα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάκης Δελαπόρτας: «Κάποια πράγματα θα τα πάρω μαζί μου και δεν θα πω τίποτα»

O Μάκης Δελαπόρτας μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σήμερα και για τις βιογραφίες που έχει κάνει.O Μάκης Δελαπόρτας μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σήμερα και για τις βιογραφίες που έχει κάνει.«Εγώ ξεκίνησα με το θέατρο και με τους μεγάλους ηθοποιούς. Οι άνθρωποί αυτοί εκτίμησαν πως δεν μετέφερα τίποτα από αυτά που άκουγα. Η Αλίκη ήταν η πρώτη που με εμπιστεύτηκε και μου είπε πως “εσύ θα κάνεις την βιογραφία […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάκης Δελαπόρτας: Κάποια πράγματα θα τα πάρω μαζί μου και δεν θα πω τίποτα

Ο Μάκης Δελαπόρτας ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη νέα του συνεργασία με την εφημερίδα «Το Βήμα». Από την Κυριακή 9 Απρίλιου «Το Βήμα της Κυριακής» προσφέρει αποκλειστικά στους αναγνώστες του μια συλλεκτική σειρά, με την υπογραφή του Μάκη Δελαπόρτα. Η πρώτη θα είναι οι «Μεγάλοι Έλληνες κωμικοί»: Πρώτος τόμος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»