Γιάννης Ζουγανέλης: «Η διέξοδος του Σάκη Μπουλά ήταν η αυτοκαταστροφή του, το αλκοόλ»

11:26 - 04/04/2023

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την σύζυγό […] The post Γιάννης Ζουγανέλης: «Η διέξοδος του Σάκη Μπουλά ήταν η αυτοκαταστροφή του, το αλκοόλ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζουγανέλης: «Η διέξοδος του Σάκη Μπουλά ήταν η αυτοκαταστροφή του, το αλκοόλ»

Για την σύζυγό του, την κόρη του, και τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή.Για την σύζυγό του, την κόρη του, και τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή.«Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με την Ισιδώρα είμαστε πάνω από 40 χρόνια μαζί, γνωριστήκαμε σε μια μπουάτ. Ήταν μαθήτρια  λυκείου και την παρακολουθούσα σαν καλλιτέχνιδα. Κάλεσα σπίτι την Ισιδώρα με μια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Ζουγανέλης: “Η διέξοδος του Σάκη Μπουλά ήταν η αυτοκαταστροφή του, το αλκοόλ”

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύζυγό του, την κόρη του και τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά. “Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με την Ισιδώρα είμαστε πάνω από 40 χρόνια μαζί, γνωριστήκαμε σε μια μπουάτ. Ήταν μαθήτρια  λυκείου και την παρακολουθούσα σαν καλλιτέχνιδα. Κάλεσα σπίτι την […] The post Γιάννης Ζουγανέλης: “Η διέξοδος του Σάκη Μπουλά ήταν η αυτοκαταστροφή του, το αλκοόλ” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Γιάννης Ζουγανέλης: "Η διέξοδος του Σάκη Μπουλά ήταν η αυτοκαταστροφή του, το αλκοόλ"

"Ο Βλάσσης Μπονάτσoς ήταν πολύ φίλος μου, ήταν αεράτος και δοτικός"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»