Κορωνοϊός: Δύο νέα κρούσματα στη Γερμανία - Έλληνας επιστρέφει με ευρωπαϊκή πτήση από την Κίνα

15:33 - 02/02/2020

124 άνθρωποι επαναπατρισθηκαν χθες από την Ουχάν στη Φρανκφούρτη  - Δέκα συνολικά τα κρούσματα στη Γερμανία - Αεροπλάνο παρέλαβε Ευρωπαίους πολίτες από την Κίνα και κατευθύνεται προς τη Γαλλία 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοροναϊός: Δύο ακόμα κρούσματα στη Γερμανία-Στη Γαλλία Έλληνας που επιστρέφει με πτήση από την Κίνα

Την ώρα που τα κρούσματα αυξάνονται, επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι απομόνωσαν τον γενετικό κώδικα του κοροναϊού.

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Λένα Παπαλήγουρα: «Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που έφερε το θέμα του trafficking και της ενδοοικογενειακής βίας στη Βουλή»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αίτημα για άρση της ασυλίας της στη Βουλή - Πήγε να πάρει το μικρόφωνο από έδρα δικαστηρίου

Αρναούτογλου για Παπαγεωργίου: Πάλι καλά που τα είπε σε εμένα, αν ήταν κάποιος πιο σκληρός μπορεί να της έβγαζε πολύ περισσότερα

Χρήστος Λούλης για Λευτέρη Βογιατζή: Ήταν κακοποιητικός, θυμάμαι τη σύζυγό μου να κλαίει πριν τις πρόβες μαζί του

Alert: «Ναι επί της αρχής» από τον Νετανιάχου για εκεχειρία με το Λίβανο, λέει το CNN

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ουκρανία εκτόξευσε οκτώ βαλλιστικούς πυραύλους, ισχυρίζεται η Ρωσία