Πάρις Χίλτον: Ποζάρει αγκαλιά με τον 3 μηνών γιο της
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Paris Hilton φωτογραφίζεται με τον 3 μηνών γιο της
Η Paris Hilton έγινε μητέρα για πρώτη φορά τον Ιανουάριο, μέσω παρένθετης μητέρας. «Ήταν πάντα το όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο ευτυχισμένη που ο Carter και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε την οικογένειά μας μαζί και οι καρδιές μας είναι γεμάτες από αγάπη για το […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΠάρις Χίλτον: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον 3 μηνών γιο της
Η Πάρις Χίλτον μοιράστηκε με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους της μια σειρά από φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της Φίνιξ. Η χρυσή κληρονόμος απολαμβάνει πλήρως τη μητρότητα, καθώς αγκάλιαζε το τριών μηνών αγοράκι της. «Όλη μου η καρδιά», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες. View this post on Instagram A post shared by Paris Hilton (@parishilton) Η Πάρις καλωσόρισε το πρώτο […]
Το άρθρο Πάρις Χίλτον: Φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον 3 μηνών γιο της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠάρις Χίλτον: Οι νέες φωτογραφίες με τον τριών μηνών γιο της
Η Πάρις Χίλτον απέκτησε το πρώτο της παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας, πριν λίγους μήνες και η
To άρθρο Πάρις Χίλτον: Οι νέες φωτογραφίες με τον τριών μηνών γιο της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠάρις Χίλτον: «Ολόκληρη η καρδιά μου» – Η νέα φωτογραφία με τον 3 μηνών γιο της
To πρώτο της παιδί κρατά πλέον στην αγκαλιά της η Πάρις Χίλτον. Η χρυσή κληρονόμος έφερε στον κόσμο τον γιο της μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουάριο. Μέσω ενός podcast της iHeartRadio ανακοίνωσε ότι το μωρό της με τον σύζυγό της Κάρτερ Ρέουμ θα το ονομάσουν Φίνιξ Μπάρον Χίλτον Ρέουμ. «Ο παππούς μου ήταν πάντα ο μέντοράς μου και […]
The post Πάρις Χίλτον: «Ολόκληρη η καρδιά μου» – Η νέα φωτογραφία με τον 3 μηνών γιο της appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr