Σύλβια Δεληκούρα: «Μου έκανε πρόταση γάμου και είπα όχι» – Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και η ζωή με τον γιο της

07:24 - 04/04/2023

Η Σύλβια Δεληκούρα βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός To άρθρο Σύλβια Δεληκούρα: «Μου έκανε πρόταση γάμου και είπα όχι» – Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και η ζωή με τον γιο της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σύλβια Δεληκούρα: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και το ζεστό σπίτι όπου μένει με την οικογένειά της

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» έκανε μερικές απρόσμενες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Σύλβια Δεληκούρα: «Μου έκανε πρόταση γάμου και είπα όχι – Δεν ήθελα να παντρευτώ»

Σύλβια Δεληκούρα: Όσα αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός στο πλατό του «The 2Night Show».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Σύλβια Δεληκούρα: «Μου έκανε πρόταση γάμου και είπα όχι» – Η ζωή με τον γιο της

Η Σύλβια Δεληκούρα βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή δίπλα στον σύντροφό της, Δημήτρη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί ένα αγοράκι. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν παντρεύτηκαν ποτέ με τον σύντροφό της, ενώ όταν εκείνη άλλαξε γνώμη, ο αγαπημένος της δεν είχε πλέον […] The post Σύλβια Δεληκούρα: «Μου έκανε πρόταση γάμου και είπα όχι» – Η ζωή με τον γιο της appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»