Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: «Τίποτα δεν φταίει, όλα κάνουν απλά έναν κύκλο»

01:14 - 04/04/2023

Ο Τόλης Παπαδημητρίου φιλοξενήθηκε στο The 2night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά […] The post Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: «Τίποτα δεν φταίει, όλα κάνουν απλά έναν κύκλο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: «Τίποτα δεν φταίει, όλα κάνουν απλά έναν κύκλο»

«Είναι μια περίπτωση τηλεοπτικής περσόνας που μου αρέσει να είναι στην τηλεόραση», είπε ο παρουσιαστής

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: «Όλα κάνουν απλά έναν κύκλο»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά.

Διαβάστε το στο in.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: «Τίποτα δεν φταίει, όλα κάνουν έναν κύκλο απλά»

Ο Τόλης Παπαδημητρίου φιλοξενήθηκε στο The 2night Show και μίλησε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι. Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου άδραξε την ευκαιρία να κάνει το δικό του σχόλιο για τον παρουσιαστή. «Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ ο Νίκος, το έχω […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αρναούτογλου για Μουτσινά: «Τίποτα δεν φταίει, όλα κάνουν απλά έναν κύκλο»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στην εκπομπή του τον Τόλη Παπαδημητρίου ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Για την συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι μίλησε ο Τόλης Παπαδημητρίου φιλοξενήθηκε στο The 2night Show.Για την συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι μίλησε ο Τόλης Παπαδημητρίου φιλοξενήθηκε στο The 2night Show.Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε το δικό του σχόλιο για τον παρουσιαστή. «Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ ο Νίκος, το έχω ξαναπεί. Δεν χρειάζεται να τα πω δημοσίως. Είναι μια περίπτωση τηλεοπτικής […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Τόλης Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show», το βράδυ της Δευτέρας και μίλησε μεταξύ To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: «Τίποτα δεν φταίει, όλα κάνουν απλά έναν κύκλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουτσινά: "Τίποτα δεν φταίει, όλα κάνουν απλά έναν κύκλο"

Όσα δήλωσε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε