Survivor All Star – Spoiler: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση δεν προκαλεί καμία εντύπωση
17:34 - 03/04/2023
Στον τάκο βγήκε γι’ άλλη μια φορά η Ελευθερία Ελευθερίου αφού οι συμπαίκτες της, την θεωρούν την πιο αδύναμη παίκτρια της ομάδας. Η απογοήτευση της τραγουδίστριας θα είναι εμφανής και στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (03/04). Η Ελευθερία Ελευθερίου μάλιστα δεν θα κρύψει τα συναίσθηματά της και θα τα μοιραστεί και με τους συμπαίκτες της αφού δεν μπορεί να πιστέψει πως η ομάδα της την ψήφισε για μία ακόμα φορά. «Ψηφίστηκα. Ποιος άλλος άραγε θα ψηφιστεί; Εγώ! Η MVP. Φέρνω πόντους για την ομάδα δεν αναγνωρίζονται. Δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω. Κωλοτούμπες να κάνω; Έχω κάνει. Κουράστηκα να ψηφίζομαι. Από την πρώτη μέρα που έχω έρθει στο παιχνί
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star: Οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Άλλη μία ψηφοφορία στο Survivor All Star έφτασε στο τέλος της. Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης η Μπλε ομάδα ψήφισε και οι νέοι υποψήφιοι...
Διαβάστε το στο ZouglaSurvivor All Star: Οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Άλλη μία ψηφοφορία στο Survivor All Star έφτασε στο τέλος της. Στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης η Μπλε ομάδα ψήφισε και οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την Ελευθερία Ελευθερίου είναι ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σπύρος Μαρτίκας. Φυσικά, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων υπήρξε ένταση στο Συμβούλιο του νησιού, καθώς αναφέρθηκαν και σε […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr