Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Σπαράζει η μάνα του Ξυλούρη έξω από τα δικαστήρια - «Παιδάκι μου» (Βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Τα μοιρολόγια της μάνας του Ξυλούρη έξω από τα δικαστήρια

Τι είπε ο κατηγορούμενος στην κατάθεσή του

Διαβάστε το στο in.gr

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Ο σπαραγμός της μητέρας του Γιώργου Ξυλούρη, έξω από τα δικαστήρια

Απαρηγόρητη η μητέρα του δολοφονημένου Γιώργου Ξυλούρη, φώναζε και μοιρολογούσε έξω από τα δικαστήρια όπου αναβιώνει η δίκη για το διπλό φονικό…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Απαρηγόρητη η μάνα του Ξυλούρη – «Παιδάκι μου»

Σήμερα, Δευτέρα 3 Απριλίου, ξεκίνησε η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης για το διπλό φονικό στα Ανώγεια με την απολογία του Μανόλη Καλομοίρη. Η μητέρα του αδικοχαμένου Γιώργου Ξυλούρη, είναι η τραγική φιγούρα της υπόθεσης, η οποία εμφανίστηκε μαυροφορεμένη, να μοιρολογά για τον άδικο χαμό του παιδιού της. Η μητέρα του 32χρονου Γιώργου Ξυλούρη, καθόταν έξω από τα δικαστήρια και σπάραζε για την απώλεια του παιδιού της που δεν πρόκειται να δει ποτέ πια. «Παιδί, παιδί, παιδάκι μου» μοιρολογά, ενώ δίπλα της βρίσκονται συγγενείς της, που προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Το χρονικό της υπόθεσης ξεκίνησε στα Ανώγεια το Μάιο του 2020, όταν ο Γιώργο Ξυλούρης έπεσε νεκρός από τα πυρά του Μανόλη Καλομ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φονικό στα Ανώγεια: Σπαράζει η μάνα του Ξυλούρη έξω από τα δικαστήρια «Παιδάκι μου»

Συνεχίστηκε σήμερα η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης για το διπλό φονικό στα Ανώγεια τον Μάιο του 2020. Το άρθρο Φονικό στα Ανώγεια: Σπαράζει η μάνα του Ξυλούρη έξω από τα δικαστήρια «Παιδάκι μου» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Ο σπαραγμός της μητέρας του Γιώργου Ξυλούρη, έξω από τα δικαστήρια

Απαρηγόρητη η μητέρα του δολοφονημένου Γιώργου Ξυλούρη, φώναζε και μοιρολογούσε έξω από τα δικαστήρια όπου αναβιώνει η δίκη για το διπλό φονικό στα Ανώγεια. Αναβιώνει και πάλι σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου, η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης για το διπλό φονικό στα Ανώγεια με την απολογία του Μανόλη Καλομοίρη. Απαρηγόρητη είναι η μητέρα του 32χρονου Γιώργου Ξυλούρη, η […] The post Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Ο σπαραγμός της μητέρας του Γιώργου Ξυλούρη, έξω από τα δικαστήρια appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Γκίκας Μαγιορκίνης στα Παραπολιτικά: Τι λέει για τα 18 επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου mpox στην Ελλάδα

Πέτρος Παππάς: "Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι έχει στο DNA του τη διάσπαση"

Πέτρος Ζούλιας για Μαρινέλλα: Μου είπε “με το αμπέχονο από το βεστιάριο; Που βρωμάει;

Αικατερίνη της Σερβίας: Διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας - Υποβλήθηκε σε επέμβαση στις ΗΠΑ

Generali Compliance Week: H Πελατοκεντρικότητα στην καρδιά των εργασιών του οργανισμού

Ως... κιτς βρίσκουν ορισμένοι το μήνυμα του Μάριου Θεμιστοκλέους για γιορτές με υγεία