Φώτης Σεργουλόπουλος: «Είναι ανατριχιαστικό ότι ένας άνθρωπος βγαίνει τηλεοπτικά να πει ότι ήμουν με την τάδε»

17:44 - 02/04/2023

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι η Τζένη Μελιτά ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Δύο στη 1 με την Ζωή Κρονάκη και τον […] The post Φώτης Σεργουλόπουλος: «Είναι ανατριχιαστικό ότι ένας άνθρωπος βγαίνει τηλεοπτικά να πει ότι ήμουν με την τάδε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φώτης Σεργουλόπουλος: Είναι ανατριχιαστικό, βγαίνει τηλεοπτικά και λέει ότι ήμουν με την τάδε

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος,όταν βρέθηκε στην εκπομπή Δύο στη 1 με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, όπου και τοποθετήθηκε  για τις αποκαλύψεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα τηλεοπτικά για σχέσεις του παρελθόντος και προκάλεσαν αντιδράσεις. «Όταν ... Περισσότερα To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: Είναι ανατριχιαστικό, βγαίνει τηλεοπτικά και λέει ότι ήμουν με την τάδε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Είναι ανατριχιαστικό ένας άντρας…» – Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον παρουσιαστή

Τι συνέβη με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Διαβάστε το στο in.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Είναι ανατριχιαστικό ένας άντρας…» – Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον παρουσιαστή

Τι συνέβη με τον Φώτη Σεργουλόπουλο;

Διαβάστε το στο tanea.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος: "Είναι ανατριχιαστικό ότι ένας άνθρωπος βγαίνει τηλεοπτικά να πει ότι ήμουν με την τάδε"

"Έγινε δύο φορές καπάκι την προηγούμενη εβδομάδα και μου φαίνεται λίγο ότι δεν το έχουμε καταλάβει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε