Δήμητρα Παπαδήμα: Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έρωτα στην ζωή σου, αλλά να έχεις οργασμούς
17:00 - 02/04/2023
Η Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον έρωτα, αλλά και το θέατρο. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και αρχικά, αναφέρθηκε στον έρωτα, αλλά και τους… οργασμούς. «Όταν ήμουν νεότερη, έπρεπε να ξεδώσω. Η φύση με έκανε γυναίκα με πολύ αρσενικό μέσα μου. Δεν εχω και ποτέ μου δεν είχα ομοφυλοφιλικές τάσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έρωτα στην ζωή σου, αλλά να έχεις οργασμούς στην ζωή σου. Κάθε οργασμός για εμένα ήταν σαν να διάβασα ολόκληρο βιβλίο. Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία». Αναφορικά για τους έρωτες που έφυγαν από τη ζωή της, η ίδια θεωρεί ότι πρέπει να τους τιμάει. «Πρέπ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Παπαδήμα: «Το θέμα είναι να έχεις οργασμούς στην ζωή σου»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» παραχώρησε η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον έρωτα, αλλά και το θέατρο. «Όταν ήμουν νεότερη, έπρεπε να ξεδώσω. Η φύση με έκανε γυναίκα με πολύ αρσενικό μέσα μου. Δεν έχω και ποτέ μου δεν είχα ομοφυλοφιλικές τάσεις», είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία πρόσθεσε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΔήμητρα Παπαδήμα: «Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έρωτα στην ζωή σου, αλλά να έχεις οργασμούς»
«Κάθε οργασμός για εμένα ήταν σαν να διάβασα ολόκληρο βιβλίο. Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία»
Διαβάστε το στο news.grΔήμητρα Παπαδήμα: Το θέμα δεν είναι να κάνεις πολλές φορές έρωτα στην ζωή σου, αλλά να έχεις οργασμούς
Η Δήμητρα Παπαδήμα εξήγησε στην εκπομπή «Γεια σου» τη σημασία του έρωτα, αλλά και του οργασμού στη ζωή της, ενώ αναφέρθηκε στον Γιάννη Μποσταντζόγλου, στις κλίκες που υπάρχουν στον χώρο και απάντησε στο ερώτημα εάν θα συμμετείχε στο Just The Two Of Us Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για τον ρόλο που […]
Διαβάστε το στο irafina.gr