Σπύρος Παπαδόπουλος: «Αποσύρομαι από τον έρωτα γιατί έκανα πολλά χιλιόμετρα»

16:30 - 02/04/2023

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο Dot και τη Νάντια Κοντογιώργη. Ο ηθοποιός To άρθρο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Αποσύρομαι από τον έρωτα γιατί έκανα πολλά χιλιόμετρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Αποσύρομαι…» – Δηλώσεις «φωτιά» από τον ηθοποιό

Τι συνέβη;

Διαβάστε το στο in.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Αποσύρομαι…» – Δηλώσεις «φωτιά» από τον ηθοποιό

Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου

Διαβάστε το στο tanea.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αποσύρομαι από τον έρωτα γιατί έκανα πολλά χιλιόμετρα

Το μεσημέρι της Κυριακής στην ψυχαγωγική εκπομπή «Dot» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη που έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική του πορεία, όσο και στην σχέση που έχει με τον έρωτα και την φιλία. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε την γνώμη που έχει για το νόημα της φιλίας, την οπτική που έχει με το ζήτημα του «έρωτα», αλλά και την απώλεια του αδελφού του. «Ο έρωτας είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο. Προσωπικά εγώ αποσύρομαι γιατί έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα» ξεκίνησε να λέει ο Σπύρος Παπαδόπουλος. «Πιστεύω απόλυτα στη βαθιά δύναμη της φιλίας. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι εμέν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αποσύρομαι από τον έρωτα γιατί έκανα πολλά χιλιόμετρα

Το μεσημέρι της Κυριακής στην ψυχαγωγική εκπομπή «Dot» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη που έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αποσύρομαι σιγά σιγά από τον έρωτα γιατί έχουμε κάνει τα χιλιόμετρά μας

Ο γνωστός ηθοποιός και άλλοτε παρουσιαστής της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος στο «Dot.» κι απάντησε-μεταξύ άλλων- για τον έρωτα και την φιλία.Ο γνωστός ηθοποιός και άλλοτε παρουσιαστής της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος στο «Dot.» κι απάντησε-μεταξύ άλλων- για τον έρωτα και την φιλία.«Ο έρωτας είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο. Προσωπικά εγώ αποσύρομαι σιγά σιγά γιατί έχουμε κάνει τα χιλιόμετρά μας», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Αποσύρομαι από τον έρωτα γιατί έχω κάνει τα χιλιόμετρά μου»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος στο Dot. κι απάντησε για τον έρωτα και την φιλία. «Ο έρωτας είναι το ωραιότερο […] The post Σπύρος Παπαδόπουλος: «Αποσύρομαι από τον έρωτα γιατί έχω κάνει τα χιλιόμετρά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Αποσύρομαι από τον έρωτα σιγά σιγά»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» και στην παράσταση Sexy Laundry. Με αφορμή την παράσταση, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τις σχέσεις, αλλά και τον έρωτα στην εκπομπή Dot. «Οι γυναίκες είναι πιο απαιτητικές γενικά. Το να βγάζεις ζωή από μέσα σου και να μεγαλώσεις ανθρώπους, φαντάζομαι λειτουργούν πολύ […] The post Σπύρος Παπαδόπουλος: «Αποσύρομαι από τον έρωτα σιγά σιγά» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»