Πολωνικά ΜΜΕ: «Παρακολούθει τον Παπανικολάου η ΑΕΚ»

14:24 - 02/04/2023

Δημοσίευμα στην Πολωνία αναφέρει πως άνθρωπος της ΑΕΚ παρακολούθησε τον Γιάννη Παπανικολάου της Ράκοβ στον αγώνα με την Λέγκια Βαρσοβίας για το εγχώριο πρωτάθλημα. Ο 24χρονος μεσοαμυντικός, που έπαιξε βασικός για 72 λεπτά και δέχτηκε κίτρινη κάρτα στην ήττα της ομάδας του (3-1), είχε αναφερθεί και παλαιότερα ως μεταγραφικός στόχος της «Ένωσης». Το συμβόλαιό του […] The post Πολωνικά ΜΜΕ: «Παρακολούθει τον Παπανικολάου η ΑΕΚ» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Meczyki: «Σκάουτερ της ΑΕΚ παρακολούθησαν τον Παπανικολάου της Ρακόβ»

Σύμφωνα με Πολωνό δημοσιογράφο οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολούθησαν το παιχνίδι της Ρακόβ για τα... μάτια του Γιάννη Παπανικολάου.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πολωνικά ΜΜΕ: «Τσέκαρε τον Παπανικολάου της Ράκοβ η ΑΕΚ»

Άνθρωπος της ΑΕΚ είδε, σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα, τον συμπαίκτη του Στράτου Σβάρνα στη Ράκοβ, Γιάννη Παπανικολάου στο ντέρμπι με τη Λέγκια Βαρσοβίας για το πρωτάθλημα. Ο 24χρονος διεθνής αμυντικός χαφ έπαιξε βασικός για 72 λεπτά και δέχτηκε κίτρινη κάρτα στην ήττα της ομάδας του (3-1). Ενώ πρέπει να τονιστεί πως το όνομά του έχει […] The post Πολωνικά ΜΜΕ: «Τσέκαρε τον Παπανικολάου της Ράκοβ η ΑΕΚ» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

«Παρακολούθησε τον Παπανικολάου της Ράκοβ η ΑΕΚ»

«Παρακολούθησε τον Παπανικολάου της Ράκοβ η ΑΕΚ» 02/04/2023 Δημοσίευμα στην Πολωνία αναφέρει πως άνθρωπος της ΑΕΚ παρακολούθησε τον Γιάννη Παπανικολάου της Ράκοβ στον αγώνα με την Λέγκια Βαρσοβίας για το εγχώριο πρωτάθλημα. Ο 24χρονος μεσοαμυντικός, που έπαιξε βασικός για 72 λεπτά και δέχτηκε κίτρινη κάρτα στην ήττα της ομάδας του (3-1), είχε αναφερθεί και παλαιότερα ως μεταγραφικός στόχος της «Ένωσης». Το συμβόλαιό του λήγει το 2025 και κοστολογείται στα 1,8 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής άσος, που έχει περάσει από Πλατανιά και Πανιώνιο, μετρά 24 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ συνολικά έχει 82 εμφανίσεις, 1 γκολ και 5 ασίστ από το καλοκαίρι του 2020 που μετ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»