Αναστασίου: «Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, όλοι πρέπει να το κάνουν»

21:18 - 01/04/2023

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Λαμία ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί, ωστόσο το ίδιο κάλεσε να κάνουν και οι παίκτες.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουτσέσκου: «Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν»

Για το ματς με την ΑΕΚ και την απουσία από τον πάγκο μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Αναστασίου: «Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, όλοι πρέπει να το κάνουν»

Ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου μετά την εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Λαμία υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως αναλαμβάνει τις δικές του ευθύνες για το αποτέλεσμα και την εικόνα, όμως έθεσε άπαντες και προ των δικών τους ευθυνών, αναφερόμενος στους παίκτες των «καναρινιών». «Πετυχαίνουμε γκολ και ξαφνικά φαίνεται ότι σβήνουν οι διακόπτες. Δεχθήκαμε …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ο πιο δυνατός Έλληνας όλων των εποχών ήταν κάτω από 1.70 (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Νταλότ μοίρασε γεύματα και ρούχα σε άστεγους της πόλης (vid)

ΝΒΑ: Όχι μια, όχι δύο, αλλά τρεις ολόκληρες ώρες με χριστουγεννιάτικους αγώνες (vid)

Εξιχνιάστηκαν ληστείες και κλοπές στη Θεσσαλονίκη: Οι απατεώνες είχαν «αρπάξει» μέχρι και... σκύλο από σπίτι!

Παναθηναϊκός: Το τρόπαιο της Euroleague και η εορταστική ατμόσφαιρα δεσπόζουν στην «πράσινη» παρακάμερα (vid)

Γιούριτς: «Άκουγα death metal μικρός και το ποδόσφαιρό μου έχει επηρεαστεί από αυτό»