Σάλκε: «Έσβησε» στις κερκίδες οπαδός της κατά τη διάρκεια του ματς κόντρα στη Λεβερκούζεν

20:04 - 01/04/2023

Τραγική είδηση από τη Γερμανία, εκεί όπου ένας οπαδός της Σάλκε κατέρρευσε στις κερκίδες κατά τη διάρκεια του ματς κόντρα στη Λεβερκούζεν και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάλκε: «Έσβησε» στις κερκίδες οπαδός της κατά τη διάρκεια του ματς κόντρα στη Λεβερκούζεν

Τραγική είδηση από τη Γερμανία, εκεί όπου ένας οπαδός των «βασιλικών» μπλε κατέρρευσε στις κερκίδε και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

«Έφυγε» οπαδός της Σάλκε κατά την διάρκεια του ματς με τη Λεβερκούζεν

«Έφυγε» οπαδός της Σάλκε κατά την διάρκεια του ματς με τη Λεβερκούζεν 02/04/2023 Από το θάνατο ενός φιλάθλου επισκιάστηκε το χθεσινό παιχνίδι της Σάλκε με τη Λεβερκούζεν. «Λυπούμαστε που ανακοινώνουμε ότι ένας οπαδός κατέρρευσε στην νότια κερκίδα και πέθανε παρά τις προσπάθειες ανάνηψης. Οι σκέψεις μας είναι με τους φίλους και την οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε η διοίκηση της Σάλκε, σε μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του γερμανικού συλλόγου στο Twitter. Από την πλευρά τους, οι παράγοντες της Λεβερκούζεν, προχώρησαν σε αντίστοιχη κίνηση, με την εξής ανάρτηση στο Twitter: «Σήμερα, το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Σάλκε : Έφυγε απο την ζωή οπαδός της κατά την διάρκεια του αγώνα με την Λεβερκούζεν

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σάλκε με τη Λεβερκούζεν, ένας φίλος των γηπεδούχων έχασε τη ζωή του. Η Σάλκε ηττήθηκε με (3-0) στην έδρα της από τη Λεβερκούζεν, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ένας φίλος των γηπεδούχων κατέρρευσε στη νότια κερκίδα του γηπέδου. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο γιατροί, ωστόσο […] The post Σάλκε : Έφυγε απο την ζωή οπαδός της κατά την διάρκεια του αγώνα με την Λεβερκούζεν first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

MotoGP: Πανίδα Αυστραλίας-Τζακ Μίλερ: 2-0 (vid)

Νταμίρ Κάναντι: Το σερί με 4/4 σε εκτός έδρας ντεμπούτο που θέλει να επεκτείνει

Euroleague: Με μπλοκέρ Ποκουσέφσκι και εντυπωσιακούς Χεζόνια-Καμπάτσο το TOP 10 (vid)

Συννεφιασμένη Κυριακή: Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού (vid)

ΠΑΟΚ: Και με την ΑΕΚ ο MVP Κοτάρσκι αποφασίζει…

Η πρόταση του Πικέ για να «ελαφρύνει» το βαρύ καλεντάρι: Μείωση των ομάδων στα πρωταθλήματα και... διαγραφή του Nations League