Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η μόνη παρείσακτη είστε εσείς στο προφίλ μου» – Η πληρωμένη απάντηση σε σχόλιο για τον γιο της
18:30 - 01/04/2023
Στο Παρίσι βρέθηκαν πρόσφατα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, με την παρουσιάστρια να γνωστοποιεί
To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η μόνη παρείσακτη είστε εσείς στο προφίλ μου» – Η πληρωμένη απάντηση σε σχόλιο για τον γιο της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά σε follower της: «Η μόνη παρείσακτη είστε εσείς στο προφίλ μου»
Ταξίδι στο εξωτερικό πραγματοποίησαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απαντά σε follower της: «Η μόνη παρείσακτη είστε εσείς στο προφίλ μου»
Ταξίδι στο εξωτερικό πραγματοποίησαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι με την παρουσιάστρια να γνωστοποιεί το ταξίδι τους, μέσα από τις αναρτήσεις στα social media. Αυτό είναι το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό μετά τη γέννηση του γιου τους αλλά και την πρόσφατη περιπέτεια της Κωνσταντίνας με […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr