Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Αρναούτογλου: «Δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βγάζει πάρα πολλά λεφτά»

10:38 - 01/04/2023

Εκ νέου απάντησε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αυτήν την φορά μίλησε στο Open Weekend και στην Σοφία […] The post Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Αρναούτογλου: «Δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βγάζει πάρα πολλά λεφτά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιάσων Τριανταφυλλίδης: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχει πάει σχολείο και βγάζει πολλά λεφτά

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με τον Γρηγόρη ΑρναούτογλουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τριανταφυλλίδης για Αρναούτογλου: Δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βγάζει πάρα πολλά λεφτά

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης, σχολιάζοντας στην εκπομπή Open Weekend τον τρόπο που σχολίασε ο παρουσιαστής τις αρχικές δηλώσεις του για τον ίδιο. «Σιγά μην με καταβάλλει το τι λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αν πει ο Αρναούτογλου κάτι κακό για κάποιον, για αυτόν τον κάποιον είναι παράσημο. Προφανώς με ξέρει πολύ καλά για να μπορεί να κρίνει τι είμαι και τι δεν είμαι. Προσωπικά δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Εγώ γράφω μόνο για τις δουλειές ανθρώπων. Πριν αρκετά χρόνια, όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κι ο Όμορφος κόσμος το πρωί, είχα γράψει την γνώμη μου για αυτές τις εκπομπές και τον ίδιο. Δεν έχει πάει σχολείο, δεν έχε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Αρναούτογλου: «Δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βγάζει πάρα πολλά λεφτά»

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και απάντησε εκ νέου στα όσα είπε πρόσφατα για εκείνον ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Θυμίζουμε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε πει για τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη μεταξύ άλλων: «Είναι ένας άνθρωπος κακόψυχος. Αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός. Οι άνθρωποι που είναι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

O Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου.O Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου.«Σιγά μην με καταβάλλει το τι λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αν πει ο Αρναούτογλου κάτι κακό για κάποιον, για αυτόν τον κάποιον είναι παράσημο. Προφανώς με ξέρει πολύ καλά για να μπορεί να κρίνει τι είμαι και τι δεν είμαι. Προσωπικά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Iάσονας Τριανταφυλλίδης για Αρναούτογλου: «Δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βγάζει πάρα πολλά λεφτά»

«Τους αυτοδημιούργητους, που καμαρώνουν γιατί δεν έχουν καλλιεργήσει τον εαυτό τους, τους θεωρώ επικίνδυνους γιατί όλοι όσοι είναι προβεβλημένοι, είναι πρότυπα για την κοινωνία»

Διαβάστε το στο news.gr

“Τους αυτοδημιούργητους, που καμαρώνουν γιατί δεν έχουν καλλιεργήσει τον εαυτό τους, τους θεωρώ επικίνδυνους γιατί όλοι όσοι είναι προβεβλημένοι, είναι πρότυπα για την κοινωνία” δήλωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. Εκ νέου απάντησε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αυτήν την φορά μίλησε στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου για το πως σχολίασε ο Γρηγόρης […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε