Βρέθηκε η 50χρονη ψυχολόγος που είχε εξαφανιστεί στο Παγκράτι

08:14 - 01/04/2023

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 50χρονης ψυχολόγου που είχε εξαφανιστεί στις 09/09/2022 στην περιοχή του Παγκρατίου. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, η γυναίκα εντοπίστηκε έπειτα από σχετική μαρτυρία πολίτη, η οποία ενεργοποίησε τις αρμόδιες αρχές. Πλέον, αναρρώνει με τη βοήθεια των συγγενών της. «Με πήρε κάποιος κύριος στο τηλέφωνο και μου είπε ότι πήγε σπίτι του, στο Γαλάτσι. Του ζήτησε κάποια βοήθεια. Ξαφνιάστηκε που την είδε, ήταν ανήσυχη και θεώρησε σωστό να με ενημερώσει. Εγώ δεν τον ήξερα», είπε αρχικά η αδερφή της στο Φως του Τούνελ και συνέχισε: «Την βρήκαμε στο μέρος που μας κατέδειξαν. Είναι καλά, αρκετά ταλαιπωρημένη, αλλά καλά. Σιγά σιγά θα αποκατασταθούν όλα».

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγγελική Κυβεριώτη: Βρέθηκε μετά από μήνες η ψυχολόγος που είχε εξαφανιστεί από την Αθήνα

Ευχάριστα νέα για την 50χρονη, Αγγελική Κυβεριώτη, η οποία είχε εξαφανιστεί από την Αθήνα από τον Οκτώβριο του 2022.Ευχάριστα νέα για την 50χρονη, Αγγελική Κυβεριώτη, η οποία είχε εξαφανιστεί από την Αθήνα από τον Οκτώβριο του 2022.Γνωστός της, ειδοποίησε την αδερφή της και την βρήκαν. «Είναι αρκετά αν και ταλαιπωρημένη. Θα αποκατασταθούν όλα» είπε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η αδερφή της. «Χαίρομαι γλυκιά μου, που είναι καλά» της είπε η Αγγελική Νικολούλη. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βρέθηκε η ψυχολόγος που είχε εξαφανιστεί στο Παγκράτι

«Είναι αρκετά ταλαιπωρημένη, αλλά καλά»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός κοντά στη δυτική ακτή της Χονσού

Συνελήφθη 67χρονος στον Κεραμεικό για επίθεση σε 27χρονο λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού

Η Ρωσία λέει ότι η Ουκρανία έπληξε έδαφος της με αμερικανικούς πυραύλους δύο φορές τις τελευταίες τρεις μέρες

Κίνηση τώρα: Τροχαία σε Συγγρού και λεωφόρο Αθηνών, δύσκολη η κατάσταση στους δρόμουςς

«Πυκνά χιόνια και σε πόλεις» – Αλλάζει ο καιρός, έρχεται ψυχρή λίμνη στην Ελλάδα

«Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής συμφωνία για αλλαγή ονόματος στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ»