Έτερος Εγώ – Νέμεσις: Το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς
18:16 - 31/03/2023
Αυλαία για τη σειρά «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV που δικαιολογημένα έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Στο πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς που υπογράφει ο Σωτήρης Τσαφούλιας , ο Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) ενώνει όλα τα κομμάτια του παζλ, ενώ η αστυνομία δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση που προκαλεί ηθικά διλήμματα. Όλοι γίνονται υπόλογοι των πράξεών τους και ... Περισσότερα
To άρθρο Έτερος Εγώ – Νέμεσις: Το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έτερος Εγώ – Νέμεσις: Το μεγάλο φινάλε της σειράς έρχεται τη Δευτέρα 3/4 στην COSMOTE TV
Το «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια ρίχνει αυλαία με απαντήσεις, συγκίνηση και ανατροπές...
Διαβάστε το στο ZouglaΈτερος Εγώ – Νέμεσις> Το μεγάλο φινάλε της σειράς έρχεται τη Δευτέρα 3/4 στην COSMOTE TV
COSMOTE TV
The post Έτερος Εγώ – Νέμεσις> Το μεγάλο φινάλε της σειράς έρχεται τη Δευτέρα 3/4 στην COSMOTE TV appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
Διαβάστε το στο kourdistoportocali.comΈτερος Εγώ – Νέμεσις: Το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς
Αυλαία για τη σειρά «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV που δικαιολογημένα έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Στο πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς που υπογράφει ο Σωτήρης Τσαφούλιας , ο Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) ενώνει όλα τα κομμάτια του παζλ, ενώ η αστυνομία δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση που προκαλεί ηθικά διλήμματα. Όλοι γίνονται υπόλογοι των πράξεών τους και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΈτερος Εγώ – Νέμεσις: Το μεγάλο φινάλε της σειράς έρχεται τη Δευτέρα 3/4 στην COSMOTE TV
Το «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια ρίχνει αυλαία με απαντήσεις, συγκίνηση και ανατροπές τη Δευτέρα 3/4 στις 23:00. Στο πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς, ο Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) ενώνει όλα τα κομμάτια του παζλ, ενώ η [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr