Έτερος Εγώ – Νέμεσις: Το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς

18:16 - 31/03/2023

Αυλαία για τη σειρά «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV που δικαιολογημένα έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Στο πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς που υπογράφει ο Σωτήρης Τσαφούλιας , ο Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) ενώνει όλα τα κομμάτια του παζλ, ενώ η αστυνομία δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση που προκαλεί ηθικά διλήμματα. Όλοι γίνονται υπόλογοι των πράξεών τους και ... Περισσότερα To άρθρο Έτερος Εγώ – Νέμεσις: Το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έτερος Εγώ – Νέμεσις: Το μεγάλο φινάλε της σειράς έρχεται τη Δευτέρα 3/4 στην COSMOTE TV

Το «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια ρίχνει αυλαία με απαντήσεις, συγκίνηση και ανατροπές...

Διαβάστε το στο Zougla

Έτερος Εγώ – Νέμεσις> Το μεγάλο φινάλε της σειράς έρχεται τη Δευτέρα 3/4 στην COSMOTE TV

COSMOTE TV The post Έτερος Εγώ – Νέμεσις> Το μεγάλο φινάλε της σειράς έρχεται τη Δευτέρα 3/4 στην COSMOTE TV appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com

Έτερος Εγώ – Νέμεσις: Το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς

Αυλαία για τη σειρά «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV που δικαιολογημένα έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Στο πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς που υπογράφει ο Σωτήρης Τσαφούλιας , ο Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) ενώνει όλα τα κομμάτια του παζλ, ενώ η αστυνομία δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση που προκαλεί ηθικά διλήμματα. Όλοι γίνονται υπόλογοι των πράξεών τους και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έτερος Εγώ – Νέμεσις: Το μεγάλο φινάλε της σειράς έρχεται τη Δευτέρα 3/4 στην COSMOTE TV

Το «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια ρίχνει αυλαία με απαντήσεις, συγκίνηση και ανατροπές τη Δευτέρα 3/4 στις 23:00. Στο πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς, ο Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) ενώνει όλα τα κομμάτια του παζλ, ενώ η [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στολίστηκαν για τα Χριστούγεννα Παρίσι και Λονδίνο: Τα εντυπωσιακά στολίδια και οι δρόμοι γεμάτοι με λαμπιόνια

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 60-90: Περίπατος για τους Πειραιώτες στο Παλατάκι

Τζόκερ κλήρωση 2833: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

Νέο περιστατικό bullying στην Κόρινθο: 14χρονος επιτέθηκε σε 16χρονο και συνελήφθη

Η στιγμή που αυτοκίνητο με επιβάτες δύο παιδιά αναποδογύρισε μετά από τροχαίο στα Σπάτα - Δείτε βίντεο

Nations League: Το γκολ του Τσέριν έδωσε την ισοπαλία στην Σλοβενία κόντρα στην Αυστρία