Θάνος Καληώρας: Συγκινεί για την Τζέσυ Παπουτσή – «Δεν ήταν σε θέση πια να καταλάβει τίποτα»
17:48 - 31/03/2023
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Θάνος Καληώρας, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […]
The post Θάνος Καληώρας: Συγκινεί για την Τζέσυ Παπουτσή – «Δεν ήταν σε θέση πια να καταλάβει τίποτα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θάνος Καληώρας: Η συγκινητική αναφορά στην Τζέση Παπουτσή – «Δεν ήταν σε θέση πια να καταλάβει τίποτα»
Για το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του που ακούει στο όνομα «Τζέση Παπουτσή» αναφέρθηκε ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το μεσημέρι της Παρασκευής (31/03). Ο ηθοποιός μίλησε με γλυκά λόγια για την μακρόχρονη σχέση με την αείμνηστη ηθοποιό, Τζέσυ Παπουτσή αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εκείνη αντιμετώπισε την ασθένειά της. «Όλος ο κόσμος την λάτρεψε την Τζέσυ. Όταν εγώ ήμουν στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου σαν μαθητής, η Τζέσυ ήρθε σαν επαγγελματίας ηθοποιός και δούλευε στον χορό του αρχαίου δράματος και γνωριστήκαμε γιατί συνυπήρχαμε ο ανδρικός και ο γυναικείος χορός στη Λυσιστράτη του Μάνου Χατζιδάκη. Μια τυπική γνωριμία όπως γνωρίζεσαι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘάνος Καληώρας: «Η Τζέσυ Παπουτσή στο τέλος δεν ήταν σε θέση πια να καταλάβει τίποτα»
Θάνος Καληώρας: Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Μεταξύ άλλων μίλησε από καρδιάς για το γάμο του με την αείμνηστη ηθοποιό, Τζέσυ Παπουτσή, καθώς και τις τελευταίες της στιγμές λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Ο Θάνος Καληώρας εξομολογήθηκε πως «όλος ο κόσμος την λάτρεψε την Τζέσυ. Όταν εγώ ήμουν στη σχολή […]
Το άρθρο Θάνος Καληώρας: «Η Τζέσυ Παπουτσή στο τέλος δεν ήταν σε θέση πια να καταλάβει τίποτα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΘάνος Καληώρας: Η συγκινητική αναφορά στην Τζέσυ Παπουτσή – «Δεν ήταν σε θέση πια να καταλάβει τίποτα»
Ο Θάνος Καληώρας κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και μίλησε για όλα στην Νάνσυ
To άρθρο Θάνος Καληώρας: Η συγκινητική αναφορά στην Τζέσυ Παπουτσή – «Δεν ήταν σε θέση πια να καταλάβει τίποτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΘάνος Καληώρας: Συγκινεί για την Τζέσυ Παπουτσή – “Δεν ήταν σε θέση πια να καταλάβει τίποτα”
Ο Θάνος Καληώρας ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με την αείμνηστη Τζέσυ Παπουτσή και για τον ξαφνικό χαμό της. “Όλος ο κόσμος την λάτρεψε την Τζέσυ. Όταν εγώ ήμουν στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου σαν μαθητής, η Τζέσυ ήρθε σαν επαγγελματίας ηθοποιός […]
The post Θάνος Καληώρας: Συγκινεί για την Τζέσυ Παπουτσή – “Δεν ήταν σε θέση πια να καταλάβει τίποτα” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr